Murat Cemcir'den gelen yanıt şaşırttı

Eskiden sıkı dost olan Murat Cemcir ile Ahmet Kural'ın küslükleri konuşulmaya devam ediyor. Son olarak Cemcir katıldığı bir davette küslük konusu hakkında net bir cevap verdi. İşte Murat Cemcir'in Ahmet Kural hakkındaki yorumu...

Berfin Sengil
27 Aralık 2023 - 14:29
Magazin

Rol arkadaşlığının ötesinde iki yakın dost oldukları bilinen Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslükleri herkesi şaşırttı. Kural'ın düğününe dahi katılmayan Cemcir hakkında geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Ahmet Kural'ın ardından bir cevap da Murat Cemcir'den geldi. 

Erdil Yaşaroğlu'nun sergisinde karşılaşılan Murat Cemcir'e Ahmet Kural ile neden küstükleri ve barışmanın olup olmayacağı soruldu. Murat Cemcir ise şaşırtan bir yanıt verdi.

Kırgınlık Değil Bıkkınlık Var

Murat Cemcir şunları söyledi:

"Ahmet ile 2020’de son bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı zannetmiyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin, ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi. Bununla ilgili gerekli açıklamayı o da ben de yapmıştım zaten.

Aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!"

Ahmet Kural'ın yakın zamanda baba olacağını hatırlatan basın mensupları, kendisini tebrik için arayıp aramayacağı soruna ise Murat Cemcir, "Allah bağışlasın" diyerek yanıt verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin