Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yeni dizisi Ramo'nun çekimleri sil baştan yenileniyor..

Yeni yönetmen Yağız Alp Akaydın kendi ekibiyle haftaya çekimlere başlıyor.

Taha Güven
21 Ekim 2019 - 11:40
Magazin

Çekimleri İstanbul’da başlayıp, Adana’da devam eden Ramo dizisinde geçen haftalarda setti büyük bir kriz çıkmıştı. Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan ile yollar ayrılmıştı. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yer aldığı dizinin ilk hafta çekimlerinin yeniden yapılacağı ileri sürülüyor.

19-10/21/rramo-dizisi.jpg

Senaryosunu Muhteşem Yüzyıl dizisini kaleme alan Yılmaz Şahin'in yaptığı projenin duyurulmasının ardından sosyal medyada büyük bir merak oluşmuştu. Ramo dizisi BKM Film'in yapımcılığında Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Ramo dizisinde iki aile arasında yaşanan çatışma ve ardından yaşanacak büyük bir aşkın hikayesi anlatılacak.

Dizinin kadrosunda; İdil Fırat, Esra Bilgiç, Nilüfer Açıkalın, Sacide Taşener, Görkem Sevindik, Cemre BAYSEL, Burcu Cavrar, İlhan Şen, Yıldırım Gücük, Yiğit Özşener, Rüzgar Aksoy gibi oyuncular yer alıyor. 1 haftadan fazladır yapılan çekimlerinin yenileneceği konuşuluyor.

Diziye 2 önemli isim katıldı!

İlker Aksum ve Yiğit Özşener, Ramo kadrosunda yer alıyor.

19-10/21/1912728-ky17qp.jpg

İlker Aksum en son Dragos karakteriyle Diriliş Ertuğrul dizisinde boy göstermişti.

19-10/21/0i4hs_1488435538_7808-1571641191.jpg

2017 yılında ekranda Cesur ve Güzel dizisiyle görünen Yiğit Özşener ise, internet dizisi Bozkır’da rol aldı. Özşener ekrana ise 2 sezon aradan sonra dönüş yapmış olacak.

Yeni yönetmen belli oldu!

Mustafa Şevki Doğan ile yolların ayrılmasının ardından koltuğa kimin oturacağı belli oldu. Ramo dizisinin çekimleri sil baştan şeklinde Yağız Alp Akaydın tarafından çekilecek.

Yağız Alp Akaydın Kimdir?

19-10/21/yagiz-alp-akaydin.jpg

20 yıldır sektörün içerisinde bulunan ve başta Altın Kelebek olmak üzere birçok ödül kazanan tecrübeli yönetmen 2017 yılında çekilen "Kötü Çocuk" sinema filminin senaristliğini üstlendi. Bir dönem yapımcılık işleri de yapan duayen isim "Bald" adlı filmin uygulayıcı yapımcılığını üstlendi.

Yağız Alp Akaydın'ın yönetmen olarak yer aldığı sinema filmleri ve TV dizileri; Söz (TV dizisi) (2017), Kötü Çocuk (sinema filmi) (2017), Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV dizisi) (2015), Yaz'ın Öyküsü (TV dizisi) (2012), Zil Çalınca (kısa TV dizisi) oldu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin