Can Yaman'dan yeni dizi müjdesi!

Ekranların sevilen ismi Can Yaman'dan sevenlerine dizi müjdesi geldi.

Merve Mutlu
21 Ekim 2019 - 12:25
Yeni Bölüm

Gönül İşleri dizisinde Bedir, İnadına Aşk dizisinde Yalın, Dolunay'da Ferit ve son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrolünü Demet Özdemir'le paylaştığı Erkenci Kuş dizisinde Can karakteri ile rol alan Can Yaman, yeni bir dizi projesi hazırlığında olduğunu duyurdu. 

19-10/21/yaman-can.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgilere göre: Can Yaman Mart ayında yeniden bir dizi projesi ile ekranlara dönecek. Oyunculuğundan çok yakışıklılığı ile gündeme gelen ve özellikle de İtalya'da çok revaçta olan oyuncu, yeni dizisini Faruk Turgut ile yapacak. 

Yine Erkenci Kuş dizisine göndermeler yaparak konuşmayı ihmal etmeyen Yaman, yeni dizi projesini de şu sözlerle anlattı:

"Büyük ihtimalle romantik komedi olmayacak. En iyisini yaptık zaten... Yine aşkın ön planda olacağı bir dizi olacak. Farklı bif tarzda Can Divit gibi orijinal bir karakter yaratabilirim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin