Her Yerde Sen dizisinin yayın günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen dizisi artık başka bir güne alındı!

Merve Mutlu
21 Ekim 2019 - 14:11
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Her Yerde Sen, Cuma akşamlarını geride bırakarak yeni bir gün seçti. İşte dizinin yeni yayın günü.. 

19-10/21/her-yerde-sen.jpg

Başrollerinde Selin karakteri ile Aybüke Pusat'ın, Demir karakteri ile de Furkan Andıç'ın yer aldığı, romantik komedinin bu yaz en başarılı örneklerinden birini veren dizisi Her Yerde Sen kaldığı yerden devam ediyor. Birbirlerinden habersizce, evin topusunu yarı yarıya paylaşan 2 kardeşten evlerini alan 2 inatçı insanın, aynı evde kalma inatlarının ardından aynı iş yerini de paylaşmaları ve zamanla birbirlerine aşık olmalarını konu alan dizi, izleyicilerden büyük beğeni topluyor. 

Her Yerde Sen yeni bölüm ne zaman?

19-10/21/her-yerde-sen-yayikn.jpg

Cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasına giren eğlenceli dizi, artık Cumartesi akşamları izleyici ile buluşacak. Yine kendi saatinde yayınlanacak olan dizi kaldığı yerden devam edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin