Muhteşem İkili dizisinden alacaklı olan Zafer Algöz davayı açtı!

Kanal D'nin sevilen dizisinin davalarına bir yenisi eklendi.

Merve Mutlu
21 Ekim 2019 - 15:21
Magazin

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Öykü Karayel ve Özgecan Gürel'in yer aldığı ve Kanal D ekranlarında 12 bölüm yayınlanmasının ardından final yapan dizi Muhteşem İkili, aradan geçen onca zamana rağmen açılan davalar nedeniyle gündemden düşmüyor. 

19-10/21/muhtesem-ikili.png

Sektörün en üretken film şirketlerinden biri olan TMC Film tarafından hazırlanan ve polisiye türüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyerek ortaya çıkan dizinin erken finalinin ardından, dizi oyuncuları alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle yapım şirketine dava açmışlardı. Sinema Televizyon Sendikası'nın yayınlandığı basın bildirisi ile set çalışanlarının haklarını hala alamadığı öğrenilmişti. 

19-10/21/zafer-alagoz.jpg

Bölüm başına 18 bin 375 liraya anlaşan ve dizide Yüksek Amir karakterini canlandıran usta oyuncu Zafer Algöz de yapımcı firme hakkında icra takibi başlattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin