Mastechef Hazer Amani ile Sıla aşkı fotoğrafa döküldü!

Sıla ve Hazer Amani aşkı artık alenen yaşanıyor.

Merve Mutlu
21 Ekim 2019 - 15:59
Magazin

Geçtiğimiz yıl, eski sevgilisi tarafından şiddete maruz kalarak dava süreci ile ilgilenen Sıla, yaşadığı sorunları aşmak için elinden geleni yapıyor. Kalbini aşka kapatmayan güzel sanatçı yeni sevgilisi ile aşkını artık gizlemeden yaşıyor. 

19-10/21/sila-gencoglu.jpg

Masterchef adlı yemek yarışmasında jüri koltuğuna oturarak ünlü olan ve şimdilerde The Taste Türkiye programında yer alan Hazer Amani ve Sıla'nın birlikte çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmış, ilişkilerini açıklamayan ikilinin kareleri uzun süre gündemde kalmıştı. 5 yıllık evliliği henüz biten ünlü şef konuyla ilgili konuşmazken, Sıla'dan da bir açıklama gelmemişti. 

19-10/21/hazer-u.png

Ancak ilk kıvılcım Hazer Amani cephesinden geldi. Ünlü şef, Sıla ile çekildiği bir fotoğrafı "Sevdiğim, yoldaşım, oyun arkadaşım, canım benim." notu ile paylaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin