Ünlü oyuncu Nami Esatgil Arka Sokaklar kadrosunda!

Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
21 Ekim 2019 - 17:22
Yeni Bölüm

Birbirinden başarılı oyuncuları ile 14 yılı aşkın süredir Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan başarılı polisiye dizisi Arka Sokaklar, güncellenen oyuncu kadrosu ile yoluna devam ediyor. 

19-10/21/arka-sokaklar.png

Bazı oyuncuların ayrıldığı dizinin ana kadrosunu: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban) gibi usta isimlerin oluşturduğu diziye yeni katılan oyunculardan biri de Nami Esatgil oldu. 25 Ekim akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm ile diziye dahil olacak olan oyuncu, Orhan Oğuz'un yönettiği, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği ve Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un senaryosunu kaleme aldığı dizide Rüştü karakterini canlandıracak. 

Nami Esatgil kimdir?

19-10/21/nami.png

Tam adı Ali Nami Esatgil olan oyuncu 30 Mayıs 1966 doğumludur. İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin