Müstakbel damat Buğra Gülsoy aileye girdi!

Burcu Kara'dan boşanmasının ardından, aşkı Nilüfer Gürbüz'de bulan Buğra Gülsoy, sevgilisinin ailesiyle tatile çıktı. Teknenin sahibi de Gürbüz'ün dayısı!

resim yok
02 Temmuz 2013 - 09:32
Magazin

Burcu Kara'dan boşanmasının ardından, aşkı Nilüfer Gürbüz'de bulan Kuzey Güney'in yıldızlarından Buğra Gülsoy, sevgilisinin ailesiyle tatile çıktı.

 

Teknenin sahibi de Gürbüz'ün dayısı!

ÇEŞME'YE KOŞTU

Oyuncu Buğra Gülsoy, ikinci kez evlilik yolunda!

Bir süredir İzmirli Nilüfer Gürbüz ile ilişki yaşayan Gülsoy; dizisi 'Kuzey Güney'in ekrana veda etmesiyle soluğu Çeşme'de aldı.

 

Tekneyle tatil

Ünlü oyuncu, sevgilisi Gürbüz'ün dayısı Nejat Erdoğan'a ait 20 metre uzunluğundaki bir tekneyle tatile çıktı.

YENGE VE KUZEN

Tatilde çifte, Nilüfer Gürbüz'ün ailesi eşlik ediyor. Tuval Restaurant'ın sahibi olan dayı Nejat Erdoğan, yenge Semra Erdoğan ve kuzenler hep birlikte güneş ve deniz keyfi yapıyor.

Teknede herkesin üzerine titrediği ünlü oyuncunun bu görüntüleri; "Buğra, aileye girdi bile!" yorumlarına neden oldu.

BABASI ESKİ FUTBOLCU

Buğra Gülsoy'un sevgilisi Nilüfer Gürbüz; İzmir'in tanınan ailelerinden birinin kızı...

Baba Muharrem Gürbüz; Karşıyaka'nın efsanelerinden, bir dönem Milli Takım'da da oynamış eski bir futbolcu ve antrenör.
[reklam]
Gülsoy'un kariyeri

İlk orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 13 yaşında ilk sahne deneyimini yaşamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra, Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almıştır. Kısa film yönetmenliği ve oyunculuğu da yapmıştır. Bu filmler; Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Sondur. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Gülsoy, aynı zamanda Uluslararası Kıbrıs Kısa Fim Festivali'nin proje tasarımcısı ve direktörüdür. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.

İlk kez 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hepimiz Birimiz İçin adlı dizi filmin başrol oyuncusu olarak Nazım karakteri ile Türk izleyicilerinin karşısına çıkan oyuncu, dizinin ardından yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül`ün yaptığı Güneşi Gördüm filminde Berat karakteriyle beyazperdeye adım attı. Ardından atv'de yayınlanan Unutulmaz isimli dizinin Tolga karakterini canlandırdı. Derviş Zaim tarafından yönetilen ve ilk gösterimi 2010 Altın Portakal Film Festivali'nde yapılan ve 2011 yılında gösterime girmiş olan Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet isimli bir Türk gencini canlandırmıştır.

Bir sezon boyunca Kanal D'de yayınlamakta olan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Vural karakterini canlandırmıştır. Son olarak Kanal D'de yayınlanan ve Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı Kuzey Güney isimli dizide Güney karakterini canlandırmıştır.

 

 

KUZEY GÜNEY'DEN SÜRPRİZLERLE DOLU FİNAL! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin