Üsküdar'a Giderken hayranlarına müjde!

Kanal D'nin 3 sene önce yayına sürdüğü, sosyal medyada fenomen olan ama reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen Üsküdara Giderken dizisi tekrar bölümleriyle tv2'de!

resim yok
02 Temmuz 2013 - 09:51
Magazin

Kanal D'nin 3 sene önce yayına sürdüğü, sosyal medyada fenomen olan ama reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen Üsküdara Giderken dizisi tekrar bölümleriyle tv2'de!
 

Sevilen isimleri izlemek için fırsat


Dizide Erkan Can, Öner Erkan, Tülin Özen, Murat Cemcir, Erdal Tosun, Funda Postacı, Sadi Celil Cengiz, Ahmet Kural, Duygu Yetiş, Reha Özcan gibi oyuncular yer alıyordu.

 

Kısa sürmüştü

Dizi çok kısa sürmüştü. Toplamda 13 bölüm süren dizi ilk önce Perşembe 23.00, daha sonra ise Pazar 22.30`a kaydırılmış ve ardından final yapmıştı.

 

Tekrar bölümler ne zaman?


Üsküdara Giderken tekrar bölümleriyle hafta içi her gün 15.15'te tv2'de!

İşte diziyle ilgili tv2 tarafından sunulan bilgiler:

Tanıtım:

Büyük kardeş Ayşe; başından mutsuz bir evlilik geçmiş, annesi ile yaşayan, otuzlu yaşlarında genç bir kadındır. Annesi tarafından sık sık ''babasının kızı'' olarak nitelendirilmesine rağmen git gide annesine benzemektedir.

Öte yandan Anne, yaşlandıkça yeni huylar edinmekte, en yakınındakileri dahi şaşırtmaktadır. Türlü borçlar, sıkıntılar ve sahip oldukları restoranın iflasının ardından aile bireyleri birbirinden kopmuş, aynı evin içinde yaşayan yabancılar olup çıkmışlardır. Kötü giden günler, küçük kardeş Erdem'in eğitim almak üzere gittiği İngiltere'den dönmesi ile bitecektir. Her ne kadar diğer insanlar tarafından ''anasının kuzusu'' olarak tanımlansa da Erdem, içten içe babasına benzeyen, 26 yaşında hala çocuk kalabilmiş bir hayalperesttir.
[reklam]
Ailesinden sakladığı en büyük sırrı yemek yapmaya karşı duyduğu büyük tutku olan Erdem'in bu sırrı pek yakında açığa çıkacaktır. Kimsenin öğrenemeyeceği sır ise Erdem'in hayallerinde yaşayan ve ona bazen yol gösteren bazen sadece olayları izlemekle yetinen babasıdır.

Erdem şöyle der: ''Bu bizim tekrar bir aile olmamızın hikayesi'' ve hikaye başlar. Hikayemiz boyunca olaylar ile birlikte karakterlerimiz de gelişecektir. Tekrar bir aile olma süreci boyunca, kendi zayıflıklarını, korkularını, hayalkırıklıklarını geride bırakacak ve birbirlerinden güç alarak mutlu olmayı öğreneceklerdir.

Bu süreçte onların yanında yer alıp, hayatlarını renklendiren dostları da mevcuttur. Erdem'in süt kardeşi Oğuz, yıllardan beri aile ile birlikte çalışan, artık aileden biri sayılan müzmin bekar Yavuz, yıllar sonra çıkıp gelen Asuman hala ve kızı Leyla.

Yönetmen:Selçuk Aydemir

Oyuncular:Erkan Can, Öner Erkan, Tülin Özen, Murat Cemcir, Erdal Tosun, Funda Postacı, Sadi Celil Cengiz, Ahmet Kural, Duygu Yetiş, Reha Özcan

Senaryo:Selçuk Aydemir, Yapım yeri ve yılı:Türkiye / 2011

 

 

İŞLER GÜÇLER'İN VEDASI SÜRPRİZLERLE DOLUYDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin