Nafaka krizini sahneye taşıdı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu ile yaşadığı nafaka krizini son gösterisinde ti'ye aldı. Yılmaz, oğlu ile yaşadığı diyalog ile nafaka sorununu dile getirdi.

Berfin Sengil
18 Mart 2024 - 10:20
Magazin

2012 yılında nikah masasına oturan ve oğulları Kemal'in doğumundan kısa bir süre sonra boşanma kararı alan Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu arasında nafaka krizi sürüyor.

11 yıllık sürecin ardından ikili arasındaki nafaka krizi de sürüyor. Cem Yılmaz, Yağtu'ya boşanırken tazminat olarak 3 gayrimenkul, bir lüks otomobil ve 500 bin dolar nakit parası vermiş, 10 bin dolar nafaka ödemeyi kabul etmişti.

Yılmaz, dolar kurunun yükselmesi nedeniyle nafakayı Türk lirası üzerinden ödemek isteğini mahkemede dile getirse de kabul görmemişti. 

'Haberi Sakın Ona Gösterme'

Yeni gösterisinde bu nafaka krizini de işleyen Cem Yılmaz'dan şu ifadeler işitildi:

"Geçenlerde oğlum Kemal, internetten mal varlığımın 20 milyon dolar olduğuna dair bir haber okumuş. Bana, 'Baba doğru mu?' diye sordu. 'Annenin haberi yok değil mi? Haberi sakın ona gösterme' diye uyardım. Biliyorsunuz ömür boyu nafaka söz konusu."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin