Nailed it! Mexico 3. sezonuyla yayında! Yeni sezonda neler olacak?

Nailed it! México 3. sezon bölümleri ile Netflix'e geldi! Yeni sezon detayları...

Kekler hayat gibidir. Ne olacağını bilemezsiniz... Ama "¡Nailed it! México"da her şey her zaman güzeldir. Çünkü düşünmek yeter...

"NAILED IT! MEXICO" 3. SEZONUYLA NETFLIX'TE!

Aktör ve komedyen Omar Chaparro ile ünlü pasta şefi ve şeker hamuru ustası Anna Ruiz'in birlikte sundukları "Nailed it! México" 3. sezon bölümleri ile Netflix'e geldi.

Nailed It!'in spin-off'u niteliğindeki yapımda son derece amatör aşçılar para ödülü için karmaşık tatlıları tekrar yaratma çabalarını sürdürüyorlar.

21-01/06/nailed-it-mexico.jpg

Yeni sezonda eciş bücüş kekler, kabarmayan hamurlar, talihsiz Pancho Villa ve Albert Einstein pastaları ile para ödülü kazanmaya çalışan amatör şeflerin üzerindeki baskının her zamanki gibi büyük olduğuna tanıklık ediyoruz.

İlk sezonu 08 Şubat 2019, ikinci sezonu 07 Ağustos 2020'de yayınlanan serinin yeni sezonu, öncekiler gibi 6 bölümden oluşuyor.

Yeni sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 3. Sezon 1. Bölüm: "God of Disasters" (34 dakika)
- 3. Sezon 2. Bölüm: "Baking Cemetery" (34 dakika)
- 3. Sezon 3. Bölüm: "Fairy Fails" (33 dakika)
- 3. Sezon 4. Bölüm: "F is for Fail" (34 dakika)
- 3. Sezon 5. Bölüm: "Super Fails" (34 dakika)
- 3. Sezon 6. Bölüm: "Funny Bakes" (34 dakika)

21-01/06/nailed-it-mexico-izle.jpg

Sezonun açılış bölümü God of Disasters'de aşçılar lolipop kekler, Meksika salçası mole çeşnili piramitler ve tüylü yılanlar yaratırken biraz ilahi müdahaleye ihtiyaç duyuyor.

"¡Nailed it! México" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin