Nakil sırasına alınan Ufuk Özkan "Oğlum Eren için döneceğim!"

48 yaşındaki ünlü oyuncu Ufuk Özkan'dan üzücü haber... Ufuk Özkan kimdir? Hastalığı ne? Nereli? Kaç yaşında? Evli mi? Çocuğu var mı? Yer aldığı projeler neler? Hangi dizilerde oynadı? Geniş Aile Cevahir kimdir? Hangi hastanede tedavi görüyor?

Pınar Alçiçek
14 Temmuz 2023 - 15:33
Magazin

“Geniş Aile” dizisinde 'Cevahir Kirişçi' karakteriyle akıllarda yer edinen Ufuk Özkan, hastalığının ardından açıklama yaptı!

23-07/13/ufuk_ozkan_dan_uzen_haber_doktorlar_9_ila_12_ay_omur_bicti_h36447_68c63-1689235447.png

Geçtiğimiz yıl yanlış diyet sonucu 17 kilo birden zayıflamasıyla dikkat çeken oyuncu, rutin kontroller sırasında üçüncü derece Siroz hastalığına sahip olduğunu öğrenmişti.

ACİL ORGAN NAKLİ!

Doktorlar, Özkan’a eğer acilen organ nakli olmazsa 9 ila 12 ay yaşayabileceğini söyleyerek oyuncuyu organ nakli için sıraya dahil etmişti.

AÇIKLAMA GELDİ!

Doktoru tarafından "Haftaya hastaneye yatışının planlandığını" söyleyen Özkan, "Çok sevildiğimi gördüm, telefonum durmuyor. Ne mutlu bana, sevenlerim ve aşık olduğum meslek için en kısa zamanda döneceğim. En önemlisi de oğlum Eren için döneceğim" dedi.

Ufuk Özkan'ın oğlu Eren Özkan ve geçtiğimiz yıl anlaşmalı boşandığı eski eşi Nazan Güneş...

23-07/13/cprhmnxwoaannca.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin