Natalie Morales'li Abby's dizisi için şaşırtmayan karar!

Natalie Morales'in başrolünde yer aldığı komedi dizisi Abby'sin geleceği belli oldu. Yayıncı kanal NBC, diziye 2. sezon onayını vermedi ve diziyi resmen iptal etti.

NBC'nin sezon ortası dönemde ekranlara getirmeye başladığı komedi dizisi "Abby's"in 2. sezonu olmayacak. Yayıncı kanal, Abby's için iptal kararını duyurdu.

DÜŞÜK REYTİNGLİ "ABBY'S" DEVAM ETMEYECEK!

Şimdiye kadar ekranlara gelen bölümleri göz önüne alındığında yayın gününe ek olarak bir hafta sonraki rakamların da dahil edilmesiyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 2 milyon izleyici ortalamasını tutturan Abby's iptal edilmeye yakın diziler arasında gösteriliyordu.

Dolayısıyla NBC'den gelen bu kararın pek şaşırtıcı olmadığını söyleyebiliriz.

19-06/01/abbys-dizisi-izle.jpg

"ABBY'S" NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Josh Malmuth'un (New Girl, Superstore) yaratıcısı olduğu yapımın hikayesi; eski bir asker olan Abby'nin (Natalie Morales) San Diego'da arka bahçesinde işlettiği ruhsatsız barın yerel halkın yoldaşlık, samimiyet ve sığınak bulmak için mükemmel bir buluşma noktasına dönüşmesiyle gelişen komik olayları ekranlara yansıtıyor.

ABBY'S OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Morales'e Nelson Franklin (Bill), Neil Flynn (Fred), Jessica Chaffin (Beth), Kimia Behpoornia (Rosie) ve Leonard Ouzts (James) gibi isimler eşlik ediyor.

19-06/01/abbys-natalie-morales.jpg

Universal Television, Fremulon ve 3 Arts ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Malmuth ile birlikte Michael Schur (The Good Place, Brooklyn Nine-Nine, Parks and Recreation, Master of None) ve David Miner'dan (The Good Place, Brooklyn Nine-Nine, 30 Rock) oluşuyor.

"Abby's" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin