NBC'den kilise korosu komedisi yolda! Kadroda kimler var?

NBC kanalının deneme bölümü siparişini verdiği Bradley Whitford'lu komedi dizisinin oyuncu kadrosuna Anna Camp da dahil oldu. Dizinin konusu ve detayları...

Amerikan ulusal kanallarından NBC'nin bir kilise korosunun etrafında şekillenen hikayeye sahip yeni komedi dizisi projesinin oyuncu kadrosu şekillenme başladı.

İlk etapta All Together Now ismiyle geliştirilen ancak ismi henüz netleşmeyen dizinin kadrosuna Bradley Whitford'ın ardından Pitch Perfect yıldızlarından Anna Camp da dahil oldu.

DİZİNİN KONUSU

Lesley Wake Webster (Speechless), Small Dog Picture Company'den Jason Winer (Single Parents), 20th Century Fox TV ve yürütücü yapımcı olarak Whitford'un arkasında olduğu dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

19-02/08/bradley-whitford.jpg

Webster'in senaryosunu kaleme alıp, Winer'ın pilot bölüm yönetmenliğini üstlendiği dizinin hikayesi; ABD'nin kuzeydoğusundaki sekiz vakıf üniversitesinin oluşturduğu Sarmaşık Birliği olarak bilinen Ivy Ligi'nde müzik profesörlüğü yapan birinin (Whitford) kırsal bir kilisenin korosunun yönetmenliğini üstlenmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Camp dizide garsonluk yaparak geçimini sağlayan boşanmış bir anne Ginny karakterine hayat verecek. Kilise korosunda piyano çalan Ginny aynı zamanda koronun fiili yöneticisi konumundadır.

19-02/08/anna-camp.jpg

Pitch Perfect film serisinde Aubrey karakterine hayat veren Anna Camp dizi dünyasında ise True Blood (Sarah Newlin), Good Girls Revolt (Jane Hollander), The Good Wife (Caitlin D'arcy), Unbreakable Kimmy Schmidt (Deirdre Robespierre) gibi yapımlarda rol aldı.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

20th Century TV yapımcılığındaki dizide Webster ve Whitford ile birlikte Winer, Small Dog Picture Company'den Jon Radler yürütücü yapımcı olarak görev yapan isimler.

Projenin deneme bölümü oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin