NBC'den salgın hastalık temalı yeni bir dizi yolda: Epidemic

The Librarian serisinin yaratıcısı David Titcher'ın arkasında olduğu salgın hastalıkla mücadele konulu Epidemic dizisinin geliştirme çalışmalarına başlandı.

Amerikan ulusal kanallarından NBC, The Librarian serisinin yaratıcısı David Titcher'ın arkasında olduğu yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Great Big Story, No Trace Camping (Room) ve Universal TV ortak yapımcılığında hazırlanan "Epidemic" isimli dizi projesi hakkında ilk detaylara bakacak olursak;

"EPIDEMIC" DİZİSİNİN KONUSU

Titcher'ın senaryosunu kaleme aldığı Epidemic'in hikayesi; CDC'nin (hastalık kontrol ve önleme merkezi) özel bir araştırma biriminde görevli iki süperstar doktor olan Nicole Summers ve Daniel Golden'a odaklanıyor.

İkili, ülkenin en iyi tıp öğrencilerini bünyelerine katarak ve dünyayı dolaşarak kimsenin çaresini bulamadığı hastalıkları çözüme kavuşturmaktadır.

19-11/23/epidemic-dizisi.jpg

Dört dakikalık bir kısa filmden ilham alınarak hazırlanan proje Great Big Story yapım şirketinin geliştirilmek üzere satılan ilk dizi projesi olma özelliğini taşıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Titcher ile birlikte Courtney Coupe & Kristina Sorensen (Great Big Story) ve Jeff Arkuss, Jesse Shapira & David Gross (No Trace Camping) projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler. No Trace Camping'den Josh Phillips'in ismi ise dizi künyesinde yapımcı olarak geçiyor.

Epidemic'in senaryosunu kaleme alan Titcher özellikle Noah Wyle'ın başrolünde yer aldığı TNT'nin macera-fantastik türdeki The Librarian film serisinin yaratıcısı olarak biliniyor. Titcher, film karakterlerine dayalı olarak hazırlanan ve dört sezon devam eden The Librarians dizisinin de yapımcılığını üstlendi. Yaratıcı isim ayrıca Fox'un tek sezonluk dizisi Houdini & Doyle'un ortak yaratıcılarından birisiydi.

19-11/23/david-titcher-1574464698.jpg

Dizinin yapımcı şirketlerinden bir diğeri olan No Trace Camping ise Oscar adayı film Room'un arkasındaki yapımcı şirket. Şirket ayrıca Goon, The F Word ve Goon: Last of the Enforcers gibi filmleri de bünyesinde bulunduruyor.

Epidemic dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin