NBC'nin Champions dizisi iptal edildi!

Champions dizisinin takipçilerine kötü haber! Dizinin 2. sezonu olmayacak!

Charlie Grandy ve Mindy Kaling ikilisinin yaratıcısı olduğu NBC komedisi "Champions"un geleceğiyle ilgili karar çıktı!

CHAMPIONS TEK SEZONLUK DİZİ OLARAK KALDI!

Yayıncı kanal NBC, Champions ile daha fazla ilerlememe kararı alarak diziyi resmen iptal etti. Buna göre Champions'un 2. sezonu olmayacak.

18-07/02/champions-poster.jpg

CHAMPIONS DİZİSİNİN REYTİNGLERİ

Dizinin 10 bölümlük ilk sezonu 08 Mart-25 Nisan tarihleri arasında ekranlara gelirken, ilk sezonun reyting ortalaması 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.5 reyting oranı ve 1.923 milyon izleyici oldu.

Açılışını 0.7 reyting ve 2.7 milyon izleyiciyle yapan dizinin sezon finali bölümü 0.3 reyting oranı 1.34 milyon izleyici verileriyle açılışa göre %50'den fazla bir düşüş gösterdi.

CHAMPIONS DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Gözden düşmüş bekar sporcu Vince Cook'un (Anders Holm) kız arkadaşını hamile bıraktıktan yıllar sonra varlığından haberdar olmadığı 15 yaşındaki eksantrik oğlu Michael'la (J.J. Totah) tanışmasıyla gelişen olaylara ve alışık olmadığı babalık deneyiminin kendisi üzerinde gerçekleştireceği değişikliklere odaklanan hikayeye sahip dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Andy Favreau, Mindy Kaling, Fortune Feimster ve Mouzam Makkar gibi isimler yer alıyor.

18-07/02/champions-dizisi.jpg

Universal Television, 3 Arts Entertainment, Charlie Grandy Productions, Inc. ve Kaling International ortak yapımcılığında hazırlanan Champions'un yürütücü yapımcı kadrosu Grandy, Kaling, Matt Warburton, Howard Klein ve ilk sezonun beş bölümünde yönetmen koltuğunda oturan Michael Spiller'dan oluşuyor.

Yapımcıların Champions'un yeni bir kanal ya da platformda devam edebilmesi adına görüşmelerde bulunmaya başladığı da konuşuluyor. Ancak bu konuda şimdilik kayda değer bir gelişme söz konusu değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin