Necati Şaşmaz eşinden boşanıyor! 7 yıllık evlilik noktalanıyor...

Televizyon ekranlarının sevilen ismi Necati Şaşmaz ile 2012 senesinden beri birlikte olduğu eşi Nagehan Şaşmaz ayrılık kararı aldı!

Nurşah
30 Ocak 2019 - 11:46
Magazin

Kurtlar Vadisi dizisi ile ekranların en sevilen yüzlerinden birisi olan Necati Şaşmaz ile 2012 senesinde dünyalarını birleştiren Nagehan Şaşmaz çiftinden ayrılık haberi geldi!

19-01/30/necati-sasmaz-ayrilik.jpg

Necati Şaşmaz'dan ayrılık haberi geldi!

Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı 2. Sayfa'nın paylaştığı habere göre sevilen isimden ayrılık haberi geldi! Daha önceki dönemlerde de ayrılık haberleri ile gündeme gelen çiftin ilişkilerini kurtaramadıkları söyleniyor...

Hürriyet'te yer alan habere göre ise başarılı isim Necati Şaşmaz avukatı aracılığı ile yaptığı bir açıklamayı hayranları ile paylaştı...

Kamuoyuna,

Müvekkilim Necati ŞAŞMAZ iki evladının annesi Nagehan ŞAŞMAZ ile evliliğini tüm çabalarına rağmen kurtaramamış ve bugün itibarıyla ayrılık kararını hayata geçirerek Nagehan ŞAŞMAZ aleyhine boşanma davası açmıştır.

Müvekkilimiz iş bu boşanma sürecinin anlaşmalı olarak yapılması için de gayret sarf etmişse ve fakat süreç çekişmeli boşanma haline dönmek durumunda kalmıştır.

Taraflar iki çocuk sahibidirler. Ailenin mahremiyeti, tarafların kişilik hakları ve özellikle iki müşterek çocuğun psikolojilerinin korunması amacıyla tarafların bu sürecinde gerekli hassasiyetin gösterilmesini kamuoyundan önemle rica ederiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin