Çukur dizisinin kadınları aile pozu verdi!

Show tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadınları aile pozu paylaştı.

Merve Mutlu
30 Ocak 2019 - 11:28
Magazin

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin üstlendiği, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Dilan Çiçek Deniz,  Boncuk Yılmaz, İrem Altuğ, Ece Yaşar, İlayda Alişan, Göksen Ateş gibi oyuncuların da yer aldığı Çukur dizisi, dizi arasından muhteşem bir dönüşle izleyici karşısına çıktı ve heyecanın dozunu artırdı. 

Showtv'nin pazartesi akşamlarında vazgeçilmez olan dizisi Çukur'un kadın oyuncuları, sosyal medyada aile pozu paylaştılar. 

19-01/30/dilan.png

Perihan Savaş, Dilan Çiçek Deniz, Boncuk Yılmaz, İrem Altuğ, Ece Yaşar, İlayda Alişan ve Göksen Ateş'in yer aldığı fotoğraf, dizideki bütün kadın oyuncular tarafından yeniden paylaşıldı. Aile olmakla ilgili notlar düşülen fotoğraflar, oyuncuların ve dizinin sevenleri tarafından büyük ilgi gördü ve dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı. 

19-01/30/irem.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin