Halka dizisi oyuncusu Kaan Yıldırım set kazası geçirdi!

Halka dizisinin Kaan'ı Kaan Yıldırım set kazası geçirdi. İşte detaylar..

Merve Mutlu
30 Ocak 2019 - 11:18
Yeni Bölüm

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel ve Hazal Subaşı'nın rol aldığı, TRT'nin sevilen dizisi Halka, heyecan dolu bölümlerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 

Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Halka dizisinde Kaan karakterini canlandıran genç ve başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, sette ufak bir kaza atlattı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Kaan Yıldırım,

"Hey Tom @tomcruise
Sen mi büyüksün , Ben mi?
Not : Bu bir bireysel set kazasidir. Bu aksamki bölümü kacirmayin.#Halka #missionimpossible" yazdı. 

19-01/30/halka.png

Hareket etmeye başlayan tekneye koşarken dengesini kaybeden Kaan Yıldırım, düşmemek için tekneye doğru atladı ancak tutunmakta sorun yaşayınca serin deniz suyunu boyladı. Rol arkadaşı Serkan Çayoğlu'nun şaşkın bakışları altında suda kalan Kaan Yıldırım, bu set kazası görüntülerini paylaşarak Tom Cruise'a gönderme yapmayı ihmal etmedi. 

19-01/30/screenshot_2.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin