Necip Memili'nin 'Başkan' filminden unutulmaz set anları paylaşıldı!

Başarılı oyuncu Necip Memili, Diren Polatoğulları ile başrollerini paylaştığı 'Başkan' filmi için pek çok farklı alanda boy gösterdi. Kimi zaman tarlada çalışan Memili, bazen bisiklet üstünde bazen de bir su kenarında kameralara yansıdı. İşte Necip Memili'nin setten görüntüleri...

Berfin Sengil
12 Aralık 2023 - 10:48
Kültür Sanat

Sinema izleyicisinin merakla beklediği yılın komedisi ‘Başkan’ filminin başrol oyuncularından olan Necip Memili, Tunceli Ovacık’ta çekimleri tamamlanan sette en unutulmaz anlarını yaşadı.

Filmde bir kıraathane işleten, evli ve üç çocuklu olan 'Zeynel' karakterini canlandıran Necip Memili, yaşadığı bölgede bir şeylerin ters gittiğine kanaat getiriyor ve yaklaşan belediye seçimlerinde aday olmaya karar veriyor. Oyunculuğu ile göz dolduran Necip Memili, Zeynel karakterinin gereği olarak bol bol bisiklete binip yerli halk ile tarlada çalıştı. Muhteşem iletişimi ile yerel halkı kendisine hayran bırakan Memili, çekim süreci boyunca tüm setin de neşe kaynağı oldu.

Yöreyi çok beğendiğini ve kendilerini zorlayan sıcak dışında çok keyifli bir çekim süreci geçirdiklerini söyleyen Necip Memili, "Ülkemizin her yöresi ayrı güzel. İşimin en güzel tarafı da çalışırken, seyahat edebilmek ve yeni yerleri keşfetmek. Başkan benim hayatımın da başkanı oldu" dedi. 

Memili’nin yanı sıra yıldız oyuncular Büşra Pekin, Diren Polatoğulları, Nursel Köse, Şerif Sezer, Füsun Demirel, Bülent Çolak, Sinan Demirel ve Salih Kalyonun başrollerini paylaştığı filmde ayrıca Muttalip Müjdeci, Sadık Gürbüz, Gürberk Polat, Sercan Batık, Gözde Kaya, Nil Eray, Ataberk Tufan, Pamir Kurt, İbrahim Yıldırım, Fatih Yücebağ, Cavit Özer, Sevcan Aldatmaz ve Yunus Emre Orhan da muhteşem oyunculuklarıyla izleyenleri kendilerine hayran bırakacaklar. 

A Time Medya / Hale Algan ve Lale Algan’ın yapımcılığını üstlendiği Ulaş Bahadır’ın yazıp yönettiği ‘Başkan’ filmi, sıcak, samimi hikayesi ve komedi dozu yüksek anlatımı ile 5 Ocak 2024’ten itibaren beyazperdedeki yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin