"Nefes - Yer Eksi" filminde Arda Anarat oyunculuğuyla göz dolduruyor

Türk sinemasında yeni bir Mehmetçik destanının yazılacağı TRT ortak yapımı “Nefes - Yer Eksi İki” filmi vizyona girmek için gün sayıyor. Sezonun iddialı projelerinden biri olan “Nefes - Yer Eksi İki”de rol alan Arda Anarat, performansıyla dikkat çekiyor.

Berfin Sengil
10 Aralık 2023 - 12:21
Kültür Sanat

Terörü en acımasız gerçekliğiyle gözler önüne seren, konusunu gerçek hayattan alan çarpıcı senaryosu ile ilgi uyandıran TRT ortak yapımı “Nefes - Yer Eksi İki” filmi 15 Aralık’ta beyazperdede seyircisiyle buluşacak. Yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş’un, yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun üstlendiği ve senaryosu Hakan Evrensel’e ait olan “Nefes - Yer Eksi İki” filmi, oyunculuk performanslarıyla da adından çokça söz ettirecek.

“Tayfun Yüzbaşı” Performansı Çok Konuşulacak

Komutasındaki askerleri aynı zamanda bir baba gibi koruyup kollayan, vatanın her karış toprağına aşık Tayfun Yüzbaşı'yı canlandıran Murat Yıldırım’a yeni kuşağın sevilen isimlerinden Arda Anarat da Asker Ali olarak eşlik edecek. Gencecik bir Mehmetçiğin küçük yaşta yaşadığı ve unutulması mümkün olmayacak kadar büyük acıları tüm gerçekliğiyle gözler önüne serecek olan filmde Arda Anarat oyunculuğunu konuşturacak.

1993 yılının Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en zorlu ve çetin şartlarında kesişen hikayelerini konu alan filmin kadrosunda Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Arda Anarat, Eren Hacısalihoğlu, Yasin Çam, Begüm Akkaya, Rıdvan Aybars Düzey, Cezmi Baskın, Doğanay Ünal, Emrah Doğan, Eyüp Kan, Bestemsu Özdemir, Burak Sergen, Erdal Cindoruk, Bulut Akkale yer alıyor.

TRT ortak yapımı “Nefes - Yer Eksi İki”, 15 Aralık’ta sinemalarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin