Nejat İşler Behzat Ç. ile dizilere geri dönüyor!

Ekranların sevilen oyuncusu Nejat İşler, Behzat Ç. dizisi ile yeniden dizi sektöründe yer alacak.. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
03 Mayıs 2019 - 14:39
Yeni Bölüm

En son, 2014 yılında ekranlarda olan İntikam dizisi ile dizi oyunculuğu yapan ve daha sonra ekranlardan uzakta sinema oyunculuğu ile ilgilenen Nejat İşler, dizi sektörüne geri dönüyor. 2013 yılında final yapan Behzat Ç.'nin yeniden çekileceği versiyonda Nejat İşler de rol alacak..

19-05/03/nejat-isler-1556882725.jpg

Nejat İşler Ercüment Çözer karakteri ile yeniden Behzat Ç.'de!

"Bir Ankara Polisiyesi" tanıtımı ile 2010 yılından final yaptığı 2013 yılına kadar ekranlarda olan ve ekranlara yeni bir soluk getiren Behzat Ç.'nin BluTv için yeniden çekileceği haberi ile gözler dizinin kadrosuna çevrildi.

Dizide Ercüment Çözer karakteri ile büyük beğeni toplayan ve yeni bir tip yaratımı ile farklılık katan Nejat İşler de, sevilen ve özlenen dizinin yeni versiyonunda yerini alacak!

Hayalet karakterini canlandıran İnanç Konukçu da yeniden kadroda!

19-05/03/hayalet-inanc-konukcu.jpg

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun rol aldığı ve alacağı Behzat Ç. dizisinde, Hayalet karakterini başarıyla canlandıran İnanç Konukçu da kadrodaki yerini yeniden aldı. 

Sosyal medyadan heyecanını paylaşan Konukçu, yine aynı karakterle, "Hayalet" olarak bluTv'de yayınlanacak olan Behzat Ç.'de rol alacak. 

Nejat İşler'in Behzat Ç.'de canlandıracağı Ercüment Çöker karakteri:

19-05/03/nejat-isler-kimdir.png

Psikopat bir karakterdir. Soğukkanlıdır, kendisine saygısızlık edenin gözünün yaşına bakmaz. Diziye ilk girdiği bölüm eski sevgilisinin yeni erkek arkadaşını öldürmüştür. Arkası sağlamdır, bir defa kendisine vurduğu için sürekli Behzat Ç. ile uğraşır. Çözer Holding'in sahibidir.

19-05/03/katil-erco.png

 

Şule'nin Behzat'tan intikam almasını o sağlamıştır. Bir bölmüde baharı elde etmek için kılığını ve soyismini değiştirerek tarih öğretmeni olmuştur. Bir ara tutuklanarak Ankara'ya getirilse de, Memduh Başgan (Güven Kıraç) tarafından kaçırılmıştır. Sezon finalinde ise bileti kesilip Memduh Başgan'a Ercüment'i öldür emri verilmiştir. İlk başta Memduh Ercüment'i öldüremez, fakat daha sonra Ercüment'i öldürmeye giderken plan değişir ve Ercüment kendisini öldürmeye gelen Memduh'u yaralar. Fakat öldürdüğünü sanır.

19-05/03/ercument-coler.png

 

38. bölümde Ankara'yı terkeder. Birçok şirket, vakıf, dernek vb. yerlerin sahibidir, devlet ihalelerinde görülür. İyi bir aşçıdır. Bir bölümde Esra'yı kaçırmıştır. Son sezon finalinde ise Esra'yı içeri tıkmıştır fakat elinde olmayan bir sebepten ötürü Savcı Esra hapisten çıkmış ve anında öldürülmüştür. Savcıyı Ercüment'in öldürdüğü ise meçhuldür fakat tüm şüpheleri üstüne çekmiş ve bir numaralı şüpheli konumuna düşmüştür.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin