Nejat Uygur'un eserleri satışa çıkıyor!

Ünlü tiyatrocu Nejat Uygur'un eserlerinin de aralarında bulunduğu yedi eşyası, 10 Kasım'da Çırağan'daki bir açık artırma ile satışa çıkıyor.

resim yok
26 Ekim 2013 - 02:49
Magazin

Ünlü tiyatrocu Nejat Uygur'un eserlerinin de aralarında bulunduğu yedi eşyası, 10 Kasım'da Çırağan'daki bir açık artırma ile satışa çıkıyor.

 

Eşyalar, 09 Kasım'da Çukurcuma'da görülebilecek.

 

İşte detaylar:

Nejat Uygur'un oğlu Süheyl Uygur, Çengelköy'deki evini taşırken 'fazlalıklar' diyerek kolilere doldurduğu eşyaları evlerinin yakınındaki bir eskiciye sattı.

 

ÇOK ÖZEL PARÇALAR

Eşyalar arasında Nejat Uygur'un imzasını taşıyan çok özel parçalar dikkat çekti.

 

ESERLER ARASINDA...

Bu eserler arasında; torunu Zeynep için yaptığı ve arkasına özel bir mesaj yazdığı yağlı boya bir tablo, yine torunları Zeynep ve Ayşe'nin adlarının yazılı olduğu Vespa Scooter görünümlü üç tekerlekli bisiklet ve kendi adını taşıyan özel olarak ciltlenmiş 10 adet kitap da bulunuyor.

 

HEMEN SATIN ALDIK

Satılan eşyalar arasında bulunan Nejat Uygur'un yaptığı yağlı boya tablonun yanı sıra oyuncak koleksiyonundan parçalar, 1954 yapımı Plymouth Belveder model arabadan çıkma orijinal bir konsol, el yapımı kuklalar, plaka bölümünde torunlarının isimlerinin yazılı olduğu Vespa Scooter görünümlü bir oyuncak bisiklet ve bir satranç takımı; Çukurcuma Müzayede Evi'nin sahibi Muzaffer Gültekin tarafından satın alındı.

 

Eserlerin bir müzadeyle satılacağını belirten Gültekin, şöyle konuştu:

 

"Süheyl Uygur, bu eserleri ve daha fazlasını Haziran ayında taşınırken, Çengelköy'deki eskiciye satmış. Bu süre zarfından bazı eserler münferit olarak satılmış.

 

Biz de bu durumdan haberdar olunca, hemen devreye girdik. Sıkı pazarlıklar sonucu, bu eserleri satın aldık.[reklam]

Eserleri, 10 Kasım'da saat 14.00'te Çırağan Sarayı'nda düzenleyeceğimiz müzayedeyle koleksiyonerlerin beğenisine sunacağız."
 

UYGUR'UN TİYATRO OYUNLARI

Alo Orası Tımarhane mi?
Aman Özal Duymasın

Benim Annem Evden Neden Kaçtı

Cibali Karakolu

Hanedan

Hastane mi? Kestane mi?

Kaynanatör

Miğferine Çiçek Eken Asker

Minti Minti

Sizinki Can da Bizimki Patlıcan mı?

Son Umudum Milli Piyango

Şeyini Şey Ettiğimin Şeyi

Şeytandan 29 Gün Evvel Doğan Çocuk (Minti Minti 2)

Zamsalak

 

 

ÜNLÜ İSİMLER KOMŞU OLUYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin