Nerdesin Birader dizisi 1. Bölüm fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlıyor?

Fox Tv ekranlarına gümbür gümbür gelmeye hazırlanan Nerdesin Birader dizisi 1. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Berfu Gürle
18 Ekim 2017 - 14:32
İptal - Onay

Bu sezon oldukça iddialı projeler seyirci karşısına çıkıyor. O dizilerden biri olan Nerdesin Birader dizisi 1. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi ilk etapta Atv ekranlarına bir yaz dizisi olarak gelmeye hazırlanırken seyirciye sürpriz yaparak hem kanalını hem sezonu değiştirdi.

17-10/18/altan-erkekli-kimdir.png

Fox Tv ekranlarına yeni sezonda gelecek kolan dizinin başrollerinde Timur Acar ve Gonca Sarıyıldızın bulunduğu kadroda yok yok! Oyuncu kadrosunda Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Defne Yalnız, Denizcan Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar, çocuk oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ve usta oyuncu Altan Erkekli yer alıyor.

17-10/18/nerdesin-birader-timur-acar.jpg

Dizide ikiz kardeşlerin başına gelen olaylar anlatılıyor. Dizide Yunus ve polis olan ikiz kardeşi arasında yaptıkları yer değişikliği anlaşması oldukça uzun süreceğe benziyor. Bu dizi ile sevilen oyuncu Timur Acar iki karakter canlandırarak belki de kariyerinin en zor ve heyecanlı deneyimini yaşayacak! 

Nerdesin Birader dizisi 1. Bölüm fragmanı 

1. bölüm fragmanın yayınlanmasından sonra bambaşka iki karakter ile sevenleri karşısına çıkan Timur Acar tam not alı. Dizi farklı ve dikkat çekici imajıyla şimdiden merak uyandırdı. 

17-10/18/nerdesin-birader.png

Nerdesin Birader konusu

Süregelen hayatta üst üste yaşadığı talihsizlikler sonrası yaşadığı Hindistan'dan dönmek zorunda kalan Yunus, ikiz kardeşi ile bir geceliğine yer değişecektir. Asıl dönüm noktası iki kardeşinde birbirinden farklı olmasıdır. Polis olan ikiz kardeşi ile yer değiştirmeyi kabul eden Yunus'un hesabını yapmadıkları bir şey vardır. Bir gecelik diyerek anlaştıkları bu oyun oldukça uzun sürecektir. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin