Nerdesin Birader final kararı aldı

Reytinglerde başarıyı bir türlü yakalayamayan ve henüz üçüncü bölümü yayınlanmış olan Nerdesin Birader final kararı aldı. Erken final yapan yapımlara bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Berfu Gürle
28 Kasım 2017 - 17:18
Reyting

Daha önce Diziler.com olarak haberimizde bahsettiğimiz reytinglerin düşüklüğü ile dizinin erken final yapabileceği ön görüsü gerçekleşti. Dizi ekibi bir türlü düzelmeyen ve gittikçe düşüş gösteren reytinglere yenik düştü. Nerdesin Birader final kararı aldı.

4. Bölümde ekranlara veda edecek

Diziye geçtiğimiz gün usta oyuncu Cezmi Baskın'ın dahil olduğu haberi paylaşılmış bunun üzerine düşük olan reytingler daha fazla dikkat çekmişti. Diziye ivme kazandırmak adına yapılan bir dokunuş olarak beklerken dizinin 4. bölümde erken final yapacağı konuşuluyor. 29 Kasım Çarşamba akşamı 4. Bölümüyle Nerdesin Birader FOX'ta!

17-11/28/nerdesin-birader-final-mi-yapti-1511878559.jpg

Yüz Yüze, Klavye Delikanlıları, Sevda'nın Bahçesi, Seven Ne Yapmaz gibi erken final kararı aldı

Yeni sezonda başlayan birçok dizi reytingler sebebiyle erken final kararı aldı. Birçok yapımın reyting sebebiyle yayından kaldırılmasına bir yenisi daha eklenmiş oldu. En son Klavye Delikanlıları'nın final bölümü yayınlanmadan final yapmasının ardından FOX'un Nerdesin Birader dizisine yayın hayatını noktalayacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin