Mavera dizisi ne zaman başlıyor? Konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Eylül ayında adını Kaçak olarak duyurduğumuz Uğur Yücel'in yeni dizisi adını değiştirme kararı aldı. Projenin adı Kaçak yerine Mavera olarak değiştirildi. Mavera dizisi ne zaman başlıyor? Konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu? Uğur Yücel oyuncu kadrosunda mı?

Berfu Gürle
28 Kasım 2017 - 16:56
Gündem

Uğur Yücel'in hem yönetmenliğini hem de oyunculuğunu yapacağı Mavera dizisi çekimlerine sayılı gün kaldı. Dizinin detaylarının payleşılmasıyla Kaçak olan adı Mavera olarak değiştirildli. Şimdilerde Meryem dizisinin yapımını üstlenen ekip TMC Film "Mavera"nın da yapımını üstlenecek. Mavera dizisi ne zaman başlıyor? Konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Dizinin senaryosunu Selin Tunç üstlenecek. Dizi dram türünde yayın hayatına Star Tv ekranında başlayacak. Dizinin sadece bir sezon süreceği öğrenildi. Daha önce Show Tv'nin sevilen dizisi İçerde de bu 39 bölüm sonunda final yapmış ve tek sezonla zirvede final yapmıştı. 

Uğur Yücel oyuncu kadrosunda mı?

Uğur Yücel dizinin hem oyunculuğunu hem de yönetmenliğini yapacak. Yücel, hazırlıkların hız kesmeden devam ettiği projenin üzerinde bir süredir çalışmaya başlamış. 

Mavera dizisi ne zaman başlıyor?

Ocak ayında yayın hayatına başlanması gereken dizinin henüz yayın tarihi belli değil. Mavera'nın, önümüzdeki ay çekimlerinin başlayacağı öğrenildi. Çekimlerin ilk etapta Adana'da başlayacağıda bilgiler arasında. 

Mavera dizisi Konusu belli oldu mu?

Dizi baba ve kız hikayesini anlatacak. Dizide Antakya'da yaşayan bir adamın ve annesini arayan bir kadının Antakya'da karşılaşmasını ekran önüne taşıyacak. Aynı zamanda dizide Suriye sınır hattı ve yasa dışı örgütlerininde olay örgüsünde bulunacağı konuşuluyor. Dizinin henüz kesin konusununda paylaşılmadığının altını çizmekte fayda var. 

Mavera dizisi Oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Dizinin oyuncu kadrosunda Uğur Yücel'in yanında yer alan o isimler;

En son Payitaht Abdülhamit'in kadrosunda yer almış Arnavut asıllı oyuncu Nik Xhelilaj17-11/28/nik-xhelilaj-mavera-dizisi.jpg 

Tatlı Küçük Yalancılar ve Kiralık Aşk dizilerinden tanıdığımız Melisa Şenolsun;  17-11/28/melisa-senolsun-mavera-dizisi.png

Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar ve Çoban Yıldızı dizilerinin başrollerinde olan Şükrü Özyıldız;17-11/28/kru-ozyildiz-mavera-dizisi-1511875433.jpg

 Bodrum Masalı dizisiyle ekranlarda tanınan güzel oyuncu Ezgi Şenler17-11/28/ezgi-senler-mavera-dizisi.png 

Osmanlı Tokadı, Kara Ekmek, Oyun Bozan ve Diriliş Ertuğrul gibi projelerde yer alan Gülçin Santırcıoğlu;  17-11/28/gulcin-santircioglu-mavera-dizisi.jpg

Hayat Şarkısı dizisi ile tanınan Deniz Şen Hamzaoğlu;

 17-11/28/deniz-sen-hamzaoglu-mavera-dizisi.jpg

Ve en son Vatanım Sensin dizisinde yer alan İran asıllı ünlü oyuncu Şebnem Hassanisoughi dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler oldu.17-11/28/ebnem-hassanisoughi-mavera-dizisi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin