Superior Donuts'a tam sezon onayı çıktı!

CBS komedilerinden Superior Donuts'ın 2. sezon bölüm sayısı yükseltildi.

Volkan Küçükel
28 Kasım 2017 - 14:20
Gündem

CBS ekranlarında ikinci sezonuna giren komedi dizisi "Superior Donuts" takipçilerini sevindirecek gelişme!

SUPERIOR DONUTS 2. SEZON 21 BÖLÜME YÜKSELTİLDİ

13 bölümlük ilk sezonunu tamamlamasının ardından 30 Ekim'de ikinci sezon serüvenine başlayan Superior Donuts'un yeni sezonu için sekiz ek bölümlük sipariş verildi.

Buna göre 2. sezonun bölüm sayısı 21'e yükseldi.

SUPERIOR DONUTS 2. SEZON REYTİNGLERİ

Chicago'nun hızla gelişmekte olan bir mahallesinde çörek dükkanı işleten klasik yapıdaki Arthur (Judd Hirsch) ile sanatçı ruhlu girişimci genç yardımcısı Franco'nun (Jermaine Fowler) arasındaki ilişkiyi merkezine alan dizi; 30 Ekim'deki sezon prömiyeri bölümü "What the Truck?" ile sonraki izlenmeler de eklendiğinde 5.77 milyonluk bir izleyici kitlesine ulaşmıştı.

17-11/28/superior-donuts.jpg

Judd Hirsch, Jermaine Fowler, Katey Sagal, David Koechner, Maz Jobrani, Diane Guerrero ve Rell Battle'ı oyuncu kadrosunda bulunduran dizide Bob Daily, Neil Goldman, Garrett Donovan, Mark Teitelbaum, John R. Montgomery, Michael Rotenberg, Josh Lieberman, Fowler ve Betsy Thomas ise yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Amerikalı tiyatro yazarı Tracy Letts'in yaratıcısı olduğu aynı isimdeki tiyatro oyununun ekran uyarlaması olan Superior Donuts, 04 Aralık'ta sezonun altıncı bölümü "Error of Admission" ile CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin