Man With a Plan tam sezon onayını kaptı!

CBS'in sevilen komedisi Man With a Plan'in ikinci sezonu 21 bölüme uzadı.

Volkan Küçükel
28 Kasım 2017 - 12:56
Gündem

CBS'in ikinci sezonu devam etmekte olan dizisi "Man with a Plan" kanaldan tam sezon onayını kaptı.

MAN WITH A PLAN 2. SEZON 21 BÖLÜM OLDU!

Buna göre CBS Studios yapımcılığındaki dizinin 13 bölümlük ikinci sezonu sekiz bölümlük ilaveyle 21 bölüme uzamış oldu. Dizinin ilk sezonu 22 bölümden oluşuyordu.

İkinci sezonunun sezon ortası dönemde 13 bölüm olarak ekrana gelmesi planlanan Man with a Plan, kanalın yeni sezon komedilerinden Me, Myself & I'ın altı bölümün ardından yayından çekilmesiyle beklenenden erken bir tarihte izleyicileriyle buluşmuş oldu.

MAN WITH A PLAN 2. SEZON REYTİNGLERİ

Karısının çalışma hayatına girmesi sonrasında evde daha fazla sorumluluk alıp çocukların bakımını üstlenen müteahhit bir babanın başından geçen komik olayları ekrana yansıtan Man with a Plan, 13 Kasım'da "The Silver Fox" isimli bölümle yeni sezonunu açmış ve kendi zaman dilimindeki yayını ile yedi günlük izlenme rakamları toplamında 6.5 milyon izleyiciye ulaşmıştı.

17-11/28/man-with-a-plan-dizisi.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Matt LeBlanc'ın başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Liza Snyder, Kevin Nealon, Stacy Keach, Grace Kaufman, Matthew McCann, Hala Finley ve Matt Cook gibi oyuncular da bulunuyor.

Jeff ve Jackie Filgo, LeBlanc, Michael Rotenberg, Troy Zien ve Gregg Mettler dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Man with a Plan, sezonun dördüncü bölümü "Into the Weeds" ile 04 Aralık'ta CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin