Nerdesin Birader dizisine usta oyuncu Cezmi Baskın katıldı

FOX'un yeni sezon dizisi Nerdesin Birader dizisine usta oyuncu Cezmi Baskın katıldı. Henüz üç bölüm yayınlanmış diziye 4. bölümü ile katılacak Cezmi Baskın hangi karakter ile karşımıza çıkacak?

Berfu Gürle
28 Kasım 2017 - 11:30
Gündem

Başrollerde iki karaktere can veren Timur Acar'ın yer aldığı dizi Nerdesin Birader dizisine usta oyuncu Cezmi Baskın katıldı. Dizinin yapımcılığını Filmevi Yapım'dan Erol Demir ve Dilek Yorulmaz üstleniyor. Dizinin reytinglerdeki başarısı ne durumda? 

Nerdesin Birader yönetmenliğini Ulaş Cihan Şimşek, senaryosunu ise Sahne 77 üstleniyor. Dizide oldukça titiz bir çalışma yürütülüyor. Peki FOX'un yeni sezon dizisi reytinglerde başarılı mı?

Reyting canavarı peşinde!

8 Kasım Çarşamba günü ekranara gelen Nerdesin Birader beklentilerin epey altında kaldı. Total'de 3.46 izlenme oranı ile kendine 13. Sırada yer alan dizi ardından yayınlanan iki bölümüylede düşüş yaşadı. 18 Kasım'da yayınlanan ikinci bölümünde ise Özet bölümü Total'de 18. Sırada yer bulurken asıl yayınn 20. Sırada yer aldı. Üçüncü bölümü ise 22 Kasım'da yayınlandı. Bu bölümde ise Total'de kendine 25. Sırada yer buldu. 

Son dönemde ard arda yaşanan erken finallere, Diziler.com ailesi olarak bu gidişatın sonunda Nerdesin Birader'inde erken final yapan diziler arasında yer alacağını ön görüyoruz. 

Usta oyuncunun reytinglerde düşük performansı artırmak amacıyla kadroya dahil edilmesi ivme kazandıracak mı? 29 Kasım Çarşamba saat 20.00’de yayınlanacak 4. bölümüyle belli olacak.

Cezmi Baskın hangi karakter ile karşımıza çıkacak?

17-11/28/cezmi-baskin-nerdesin-birader-dizisine-dahil-oldu-1511857240.jpg

“İkizin mi var, derdin var” sloganıyla ikiz kardeşler Yunus ve Yiğit'in hayatını anlatan dizide usta oyuncu Cezmi Baskın, apartman sahibi Alattin karakteriyle 4. Bölümde yer alacak.

Dizinin başrolü Timur Acar'a Cezmi Baskın’ın yanı sıra, Gonca Sarıyıldız, Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Defne Yalnız, Deniz Can Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar, çocuk oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ve usta oyuncu Altan Erkekli gibi mesleklerinde başarılı isimler eşlik ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin