İspanyol dizisi Gran Hotel Amerikan televizyonuna uyarlanıyor: Grand Hotel

İspanya'nın Downton Abbey'i Gran Hotel, ABC ekranlarına Grand Hotel ismiyle uyarlanıyor.

Volkan Küçükel
27 Kasım 2017 - 18:48
Gündem

ABC, popüler İspanyol dizisinden uyarlanan "Grand Hotel"ın geliştirme çalışmalarına başladı.

Son dönemde yapımcılık işlerine ağırlık veren Desperate Housewives yıldızlarından Eva Longoria ve ABC/ABC Studios'un gözde dramedi yazarlarından Brian Tanen'ın arkasında olduğu projede Longoria ve Ben Spector'ın UnveliEVAble Entertainment'ı ile ABC Studios yapımcı şirketler olacak.

"GRAND HOTEL" KONUSU

Uyarlama senaryosu Brian Tanen tarafından kaleme alınan Grand Hotel; işletmenin sahibi olan bir aile, otelde çalışan personel kadrosu ve bu topluluğun kusursuz dış görünüşlerinin altında yatan sırlar üzerinde şekillenen ve bir Miami Beach otelinin arka planında gerçekleşen olayları konu edinen bir dizi.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Tanen, Longoria ve Spector üçlüsü ile birlikte orijinal dizinin dağıtıcısı Beta Film'den Christian Gockel ile Oliver Bachert projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

17-11/27/grand-hotel.jpg

UnveliEVAble, ABC ve ABC Studios geçtiğimiz sene de bir araya gelerek Grand Hotel uyarlaması konusunda farklı bir yazar ile çalışmaya başlamış ancak bu girişim bir sonuca varmamıştı.

İSPANYA'NIN DOWNTON ABBEY'İ!

İspanya'da bilinen adıyla Gran Hotel; Bambu Producciones yapımcılığında Antena 3 kanalında üç sezon boyunca ekranlara gemiş ve başarılı izlenme oranlarıyla dikkat çekmişti.

İspanyol Downton Abbey olarak nitelendirilen dizinin hikayesi 1905'in İspanyası'nda geçiyordu.

17-11/27/grand-hotel-dizisi-abc.jpg

Eva Longoria'nın UnbeliEVAble Entertainment'ı ayrıca, Shanthi Sekaran'ın kaleme aldığı göçmenlik temalı bir aile hikayesini anlatan "Lucky Boy" romanının dizi uyarlaması için Desperate Housewives'ın eski yazarlarından David Schulner'ın senaristliği, Nisha Ganatra'nın yönetmenliğinde geliştirme çalışmalarına başlamıştı.

Grand Hotel dizi projesinin uyarlama senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

"Gran Hotel" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin