Lucky Boy romanı dizi oluyor!

Lucky Boy romanının dizi uyarlaması için geliştirme çalışmalarına başlandı.

Volkan Küçükel
19 Kasım 2017 - 10:56
Gündem

Eva Longoria'nın UnbeliEVAble Entertainment'ı, Shanthi Sekaran'ın kaleme aldığı göçmenlik temalı bir aile hikayesini anlatan "Lucky Boy" romanının dizi uyarlaması için geliştirme çalışmalarına başladı.

Do No Harm yaratıcısı David Schulner'ın uyarlama senaryoyu kaleme alıp, Nisha Ganatra'nın (Transparent, Dear White People) yönetmen koltuğunda oturacağı Luck Boy'ın yapımcı şirketi Universal TV olacak.

"LUCKY BOY" KONUSU

Premium kablolu kanallar ve online yayın platformlarına pazarlanması için görüşmelere başlanan dizinin hikayesine bakacak olursak;

Ocak ayı içinde G. P. Putnam's Sons tarafından yayımlanan Lucky Boy; biri kaçak diğeri ise birinci kuşak göçmen olan iki kadının aynı küçük bir Amerikalı çocuğu sevmek ve korumak için verdikleri savaş ve çatışmayı hikaye ediniyor.

17-11/19/lucky-boy-dizisi.JPG

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

UnbeliEVAble ve Universal TV arasındaki sözleşme gereğince doğan projede Schulner ile birlikte Longoria, Ben Spector, Ganatra ve Sekaran yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Lucky Boy aynı zamanda Longoria ile Schulner'ı Desperate Housewives dizisinin ardından yeni bir projede tekrar bir araya getirmiş olacak. Longoria, Desperate Housewives dizisnde oyuncu olarak yer alırken, Schulner dizinin ilk sezonunda yazar ve yürütücü yapımcı olarak hizmet vermişti.

Schulner son olarak NBC'nin Emerald City dizisinde yazar/yürütücü yapımcılık yapmıştı.

17-11/19/eva-longoria.jpg

Dizinin yönetmen koltuğunda oturacak Nisha Ganatra ise yakın dönemde You Me Her ve Better Things gibi dizilerde yürütücü yapımcılık yaparken; Red Oaks, Brooklyn Nine-Nine ve Fresh Off the Boat gibi dizilerin çeşitli bölümlerinde yönetmenlik yaptı. Ganatra yakın zamanda Mindy Kaling-Emma Thomson'lu Late Night filminde de yönetmen koltuğunda oturacak.

Lucky Boy dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin