İstanbullu Gelin dizisinde Fikret karakteri yeni bir aşk yaşayacak!

İstanbullu Gelin dizisinde Fikret karakteri yeni bir aşk yaşayacak. Diziye dahil olan isim ise oldukça şaşırttı. Fikret karakterine can veren Salih Bademci'nin meslektaşı olan eşi İmer Özgün diziye dahil oldu!

Berfu Gürle
20 Kasım 2017 - 12:00
Gündem

Gerçek hayatta bir hayatı paylaşan ikili dizide de aşk yaşayacak. Fikret ile İpek'in yaşadığı mutsuz ilişki sonunda Fikret iş yerinde tanışacağı aşkı ile yeni bir sayfa açacak. Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş'un yönettiği İstanbullu Gelin dizisinde Fikret karakteri yeni bir aşk yaşayacak!

17-11/20/stanbullu-gelin-dizisinde-fikret-karakteri-yeni-bir-ask-yasayacak-1511168352.jpg

Deniz Akçay'ın senaryosunu üstlendiği dizinin sürükleyici konusu, usta oyuncu kadrosu ve çekim kalitesiyle adını unutulmaz diziler arasında yazdırmayı başardı. Başrollerde Özcan Deniz ile Aslı Enver'in yer aldığı dizide İpek Bilgin, Salih Bademci, Neslihan Yeldan ve Pelinsu Pir gibi güçlü oyuncular eşlik ediyor. Son bölümde diziye sürpriz bir isim dahil oldu. "İstanbullu Gelin"in Fikret'i Salih Bademci dizide yeni bir aşk yaşayacak. Diziye katılan o isim ise 2 yıl önce nikah masasına oturarak hayatını birleştirdiği meslektaşı İmer Özgün oldu. 

17-11/20/stanbullu-gelin-dizisinde-fikret-karakteri-yeni-bir-ask-yasayacak.jpg

İmer Özgün'ün diziye dahil olduğu haberini dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan'ın "Aramıza hoşgeldin güzellik" notuyla sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ile duyurdu. İmer Özgün, gerçek hayatta olduğu gibi aşk yaşadığı hayat arkadaşı Salih Bademci'yle dizide de aşk yaşayacak. "İstanbullu Gelin"de Dilara Aksüyek'in hayat verdiği İpek rolüne duyduğu karşılıksız aşk yüzünden acı çeken Fikri'nin artık yüzü gülecek. Evlili boyunca İpek tarafından sevilmeyi bekleyen Fikri artık yeni bir aşk ile hayatında mutlu olmayı başaracak. Aradığı aşkı ise şirketinin çalışanı olarak diziye dahil olacak hayat eşi İmer Özgün'de bulacak. Henüz karakterin adı belli olmasa da önümüzdeki bölümlerde sevenlerini sürprizler bekliyor. İmer Özgün aynı zamanda Toy İstanbul'da Tuğçe Yolcu ile "Yuva" isimli oyunda da sahne alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin