True Detective 3. sezona Carmen Ejogo katıldı!

HBO'nun antoloji dizisi True Detective'in 3. sezon oyuncu kadrosuna Mahershala Ali'nin ardından Carmen Ejogo dahil oldu.

Volkan Küçükel
19 Kasım 2017 - 10:23
Gündem

HBO'nun popüler suç antoloji dizisi "True Detective"in 3. sezonu hatırlanacağı üzere birkaç ay önce kanal yönetiminden resmi onayı almıştı.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

İlk olarak Moonlight filminin Oscar ödüllü oyuncusu Mahershala Ali'yi oyuncu kadrosuna katan dizinin yeni sezonu için bir oyuncu kadrosu haberi daha geldi. Şu sıralar The Girlfriend Experience dizisinde karşımıza çıkan aktris Carmen Ejogo, True Detective'in 3. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON KONUSU

Ozarks'ın kalbinde ürkütücü bir suç hikayesinin anlatılacağı True Detective'in 3. sezonun öyküsündeki gizem on senelik bir süreci kapsarken, olaylar üç farklı zaman diliminde izleyicilere aktarılacak.

Peki, Ejogo'nun dizideki rolü ne olacak?

Aktris, 1980 senesinde ortadan kaybolan iki kayıp çocukla bağlantısı bulunan Arkansaslı bir öğretmen Amelia Reardon karakterine hayat verecek.

17-11/19/carmen-ejogo.jpeg

EJOGO'NUN KARİYERİ

Nijeryalı bir baba ve İskoç bir anneden olma Londra, İngiltere doğumlu 44 yaşındaki Ejogo özellikle Ava DuVernay filmi Selma'daki (Özgürlük Yürüyüşü) Coretta Scott King ve 2015 yapımı Born to Be Blue filmlerindeki rolleriyle bilinen bir isim. Oyuncu son olarak bir devam filmi olan Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filminin çekimlerini tamamladı.

Televizyon dünyasında Starz kanalının The Girlfriend Experience dizisinin devam etmekte olan ikinci sezonunda Bria Jones rolüyle karşımıza çıkmaya devam eden aktris ayrıca geçmiş dönemde Zero Hour (Rebecca 'Beck' Riley) ve Chaos (Fay Carson) gibi dizilerde de rol almıştı.

Sezonun başrolü Mahershala Ali'nin kuzeybatı Arkansas'tan eyalet polis dedektifi Wayne Hays karakterine hayat vereceği daha önceden açıklanmıştı. Bazı kaynaklara göre Wayne, kayıp çocuklar vakasına bakan yetkililerden biri olacak ve Amelia çocukların bulunması konusunda kendisine yardımlarda bulunacak.

17-11/19/mahershala-ali.jpg

Yeni sezon hikayesini kaleme alan isim aynı zamanda dizinin yaratıcısı olan Nic Pizzolatto. Pizzolatto tüm bölümleri yazan isim olurken, sadece sezonun dördüncü bölümünü David Milch ile birlikte kaleme alacak.

Jeremy Saulnier ise ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştirecek Pizzolatto ile birlikte yönetmen koltuğunda oturacak.

Aynı zamanda dizinin showrunner'ı olan Pizzolatto ile birlikte Saulnier, ilk sezon künesinde isimleri bulunan Scott Stephens, Matthew McConaughey ve Woody Harrelson; ilk sezon yönetmeni Cary Joji Fukunaga ile Scott Stephens, Steve Golin, Bard Dorros ve Richard Brown sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

True Detective'in 3. sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda şimdilik bir açıklama gelmiş değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin