NBC'den yeni bir hukuk dizisi yolda: J.S.I.D.

Amerikan ulusal kanallarından NBC, "J.S.I.D." isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladığını duyurdu.

Volkan Küçükel
27 Kasım 2017 - 17:13
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC, "J.S.I.D." isimli bir hukuk dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Adam Mazer (You Don't Know Jack), Dallas Buyers Club ortak yazarı Craig Borten, Neal Moritz'in Original Film'i ve Original Film'in yeni projeler üretme konusunda genel bir anlaşmasının bulunduğu Sony Pictures TV ortaklığında hazırlanacak dizinin detaylarına bakalım:

"J.S.I.D." KONUSU

Adam Mazer'ın senaryosunu kaleme aldığı J.S.I.D.'ın hikayesi; yozlaşmış ve kirli işlere bulaşmış yargıçları, politikacıları, polisleri, devlet memurlarını ve sektördeki avukatları araştırıp bunlara karşı davalar açan Los Angeles'ın Adalet Sistemi'nin Etik ve İtibar Bölümü'ndeki bölge savcılarının oluşturduğu seçkin bir birime odaklanıyor.

17-11/27/adam-mazer-craig-borten.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Mazer ile birlikte Borten, Original Films'ten Moritz ve Pavun Shetty projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluştururken; Original Film ile Sony Pictures TV dizinin yapımında ortak hareket edecekler.

MAZER'İN ÖNCEKİ İŞLERİ

18 milyon dolar bütçeli HBO televizyon filmi You Don't Know Jack'in senaristliğini üstlenen Mazer, Primetime Emmy Ödülleri'nde bu yapım ile mini dizi, televizyon filmi ya da özel yapım dalında en iyi yazar ödülünü kazanmıştı.

Mazer'ın yazar olarak görev yaptığı diğer yapımlar arasında Breach (2007) ve Empire State (2013) bulunuyor.

J.S.I.D. dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin