Klavye Delikanlıları dizisi final bölümü yayınlanmadan bitti!

Show Tv'de ekranalra gelen ve geçtiğimiz günlerde final yapılacağı açıklanan dizi 9. Bölümü ile ekranlara veda edecekti. Klavye Delikanlıları dizisi final bölümü yayınlanmadan bitti. Dizinin takip edenleri tarafından bu durum üzüntüyle karşılanırken sebebi merak uyandırdı.

Berfu Gürle
27 Kasım 2017 - 16:44
Gündem

Show Tv ekranlarında yeni sezonda seyirci karşısına çıkan Klavye Delikanlıları dizisi final bölümü yayınlanmadan bitti. Geçtiğimiz günlerde reytinglerin beklenilenin altında kalmasıyla önce gün değiştirmiş daha sonra final kararı almıştı. Dizinin 9. Bölümü ile ekranlara veda etmesi beklenirken dizi 8. bölümünde bitirildi. 

17-11/27/klavye-delikanlilari-erken-final.jpg

Dizinin erken bitirilme sebebi açıklandı!

3 Aralık pazra günü final yapacağı duyurulan dizi Klavye Delikanlıları geçtiğimiz akşam yayınlanan 8. Bölümü ile final yaptı. Süreç Film'in sahibi Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu ise Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'nin kaleme aldığı gençlik-komedi dizisi kanalın yönetimiyle ortak bir karar aldığını açıkladı. Klavye Delikanlıları ekibinin kanal yönetimiyle görüşüp "daha fazla yıpranmamak adına" finali uzatmak istemedikleri bilgisi verilmiş ve bunun üzerine kanal ile ortak bir karar alındı. Final tarihini bir hafta öne çekilerek dizi 8. bölümü ile ekranlara veda etti.

17-11/27/klavye-delikanlilari-erken-final-1511790132.jpg

Oyuncu kadrosunda oldukça titiz bir çalışma yürütülen projede Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve  Mert Asker'den oluşan güçlü bir ekip vardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin