TNT yeni dizi East of Jingletown için geliştirme çalışmalarına başladı

Kablolu televizyon kanalı TNT yeni bir aile draması geliştiriyor: East of Jingletown.

Volkan Küçükel
27 Kasım 2017 - 16:43
Gündem

Amerikan kablolu televizyon kanallarından TNT, "East of Jingletown" isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

CSI: NY'un eski yürütücü yapımcı/showrunner'ı Pam Veasey, 2017 yapımı komedi filmi Girls Trip yapımcısı Will Packer ve Makeready ortaklığında hazırlanan dizinin konusu şöyle:

"EAST OF JINGLETOWN" KONUSU

Veasey'in senaryosunu kaleme aldığı East of Jingletown'ın hikayesi; oğulları ve sporfif faaliyetleri aracılığıyla innaılmaz bir arkadaşlık oluşturan dört kadını merkezine alıyor.

Dizi, bu dörtlünün arkadaşlıklarına ve bireysel yaşamlarına odaklanırken; kadınların karmaşık ilişkilerinin tüm şaşırtıcı yönlerini, hepsinin yaşamındaki iniş ve çıkışları gözler önüne serecek.

17-11/27/pam-veasey-will-packer-brad-weston.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Veasey; Will Packer Media'dan Packer ve Sheila Ducksworth ile Makeready'den Weston ve Scott Nemes ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

VEASEY'İN KARİYERİ

55 yaşındaki Pam Veasey; CSI: NY dışında CSI: Cyber, The Tomorrow People, Ringer, In Living Color ve The District gibi çeşitli dizilerde yazar ve yapımcı olarak görev yaptı.

East of Jingletown dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin