OWN'in yeni komedi dizisi The Paynes'ı tanıyalım!

House of Payne'in spinoff'u The Paynes'ın başlangıç tarihi duyuruldu.

Volkan Küçükel
27 Kasım 2017 - 15:56
Gündem

Oprah Winfrey'in kablolu kanalı OWN, yeni komedi dizisi "The Paynes"ın başlangıç tarihini duyurdu.

THE PAYNES 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tyler Perry'nin popüler TBS sitcom'u House of Payne'ın spinoff'u olan The Paynes, arka arkaya yayınlanacak yarımşar saat süreli iki bölümle 16 Ocak 2018 Salı akşamı ekran macerasına başlayacak.

"THE PAYNES" KONUSU

House of Payne'de Ella ve Curtis Payne karakterleriyle izlediğimiz Cassi Davis ve LaVan Davis ikilisini başrollerde izleyeceğimiz The Paynes'ın hikayesine bakacak olursak;

Curtis ve Ella emekliliklerinin tadını çıkarırken aileden bir ölüm haberi ikiliyi Florida'ya götürür. Curtis'in burada yaptığı bir emlak anlaşması ikilinin yaşamlarını iyice karıştıracaktır.

17-11/27/curtis.png

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Senarist ve yapımcılığını Tyler Perry'nin üstlendiği The Paynes'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Emmy ödüllü Jackeé Harry, Stephanie Charles, Markice Moore, JD McCrary, Sanai Victoria ve Anthony O. Dalton gibi isimler rol alıyor.

OWN Başkanı Erik Logan yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

17-11/27/ella.png

"Tyler harika bir işbirlikçi, mükemmel bir ortak ve popüler dizileriyle benzeri görülmemiş bir başarı siciline sahip. Tyler'ın dizileri sadık izleyicileri için televizyonda mutlaka yer almalıdır ve yeni bir komedi dizisini programımıza yerleştirmenin, OWN'de fanların favori Tyler dizilerinin daha fazla bölümlerini sunmaya devam edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz."

38 BÖLÜM CEPTE!

Atlanta'daki Tyler Perry Studios'ta çekimleri gerçekleştirilen dizi için geçtiğimiz aylarda 38 bölümlük sipariş verilmişti.

"The Paynes" teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin