Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan aşk dolu dans!

Ünlü çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den ihanet iddialarına adeta yanıt niteliğinde bir video geldi. Çift Bakü'de aşk tazeledi! İkilinin dansı ise gündeme bomba gibi düştü! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül boşanacak mı? Neslihan Atagül ne açıklama yaptı?

Gülcan Tarımoğlu
30 Nisan 2023 - 20:33
Magazin

2016 yılında evlenen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti son günlerde ihanet iddialarıyla gündeme geldi. Kadir Doğulu'nun geçen günlerde Alaçatı'da bir mekanda kadınlarla yakın görüntüleri "Neslihan Atagül aldatıldı" yorumlarına neden oldu. Bu haberlerin ardından ise gözler Neslihan Atagül cephesine çevrildi!

İhanet haberlerinin kısa sürede büyük yankı uyandırmasına ise çiftten beklenmeyen bir tepki geldi! Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün iddiaları, bir sosyal medya dedikodusu olarak gördükleri için önemsemedikleri öğrenildi.

Çiftten ihanet iddialarına cevap niteliğinde bir video da geldi. Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile Azerbaycan'da gerçekleşen Formula 1 yarışını izlemek için Bakü'ye gitti. Çift, el ele poz vererek haklarındaki tüm iddiaları çürütürken keyiflerinin yerinde olduğu mesajı verdi. Çiftin dansı ise olay oldu!

23-04/30/untitled-1.jpg

İkili arasında boşanma iddialarına adeta yanıt niteliğinde olan bu kareler, kafaları karıştırdı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin