Neslihan Atagül'den boşanma kararı! Annesi açıkladı...

Kadir Doğulu'nun çapkınlık gecesi ilişkisinin bitmesine sebep oldu! Neslihan Atagül boşanma karar aldı... Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu neden boşanıyor? Neslihan Atagül evi mi terk etti? Neslihan Atagül kimdir? Kadir Doğulu kimdir? Kaç yıldır evliler? Çocukları var mı?

Pınar Alçiçek
28 Nisan 2023 - 16:37
Magazin

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da çapkınlık görüntüleriyle kameralara yakalanan Kadir Doğulu'nun bu hareketi Neslihan Atagül'e yaka silktirdi! Neslihan Atagül boşanma kararı aldı... İşte o ayrılık kararının perde arkası!

İLGİLİ İÇERİK

23-04/28/1550678.jpg

ANNESİ DURUMA EL ATTI!

Daha önce de birçok harem, imam nikahı ve mesih iddialarıyla gündeme gelen Kadir Doğulu'nun Bodrum eğlencesi, Atagül'ün bardağını taşıran son damla oldu... Damadının çapkınlık görüntülerini gören Atagül'ün annesi, kızını arayarak yanına çağırdığı ve duruma el attığı iddia edildi. Aldatılmanın acısını annesinin şefkatli kollarında atan güzel oyuncu ise son kararını verdi.

23-04/28/ccccc-ech9-1100x630-1682690785.jpg

İkilinin dün akşam Kadıköy'de el ele kameralara yakalanmasının ardından Atagül, "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" açıklamasını yapmış ve çıkan haberleri kaale almadığını söylemişti. 

PERDE ARKASI ŞOK ETTİ!

Popüler bir magazin programına katılan Onur Akay, ayrılık bombasını patlattı! İşte Akay'ın o iddiası...

"KADİR YALVARIYOR!"

"Neslihan Atagül'ün annesiyle konuştum. 'Kızım ayrılacak' dedi. Karar alan Neslihan Atagül. Kadir, 'Benim kariyerim için bir süre bu evliliği uzatabilir miyiz?' diye yalvarıyor. O yüzden el ele bilerek görüntülendiler."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin