Neslihan Atagül'den yeni imaj!

Bir süredir ekranlardan uzak olan Neslihan Atagül'ün yeni imajı sevenlerinden tam not aldı. Atagül'ün sosyal medya paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı.

Berfin Sengil
14 Mart 2024 - 13:15
Magazin

Kara Sevda, Sefirin Kızı, Gecenin Ucunda gibi çok sayıda yapımda yer alan ve şimdilerde ekranlardan uzak olan Neslihan Atagül'ün yeni imajı dikkat çekti. Geçtiğimiz gün sosyal medyadan yaptığı karelerle Atagül'ün yeni saçları ortaya çıktı. Neslihan Atagül'ün sevenlerinden yorumlar gecikmedi.

Yeni Bir Proje mi?

Başına talih kuşu konduğunu ifade ettiği paylaşımlarda Neslihan Atagül'ün kısa kestirdiği saçları da belli oldu. Atagül'ün yeni bir projeye mi başlayacağı merak edilirken yeni saçlarına iyi ve kötü yönde çok sayıda yorum yapıldı.

Programa Katılacak

Neslihan Atagül'ün yeni bir projeden dolayı saçlarını kestirmediği öğrenilirken, Milano'da bir programa katılacak olan oyuncunun heyecanlı gözler önüne serildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin