Nesrin Cavadzade evleniyor mu? Talat Bulut açıkladı..

Sevilen oyuncunun evlilik haberi herkesi şaşırttı.

Merve Mutlu
12 Ekim 2020 - 16:55
Magazin

Şimdilerde Halit karakteri ile Yasak Elma dizisinde rol alan başarılı oyuncu Talat Bulut'un, aynı dizide Şahika karakterini canlandıran rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile dans ettiği anlara ilişkin videosu çok konuşulmuş ve akıllarda soru işareti bırakmıştı. Bulut o video hakkında açıklama yaptı. 

20-10/12/yasak-elma.png

Gazetecilerin sorularına cevap veren Bulut bu konu ile ilgiili olarak "Güzel kadınla güzel dans edilir. Darısı eşinin başına, artık düğününde halay çekerim" yanıtını vererek adeta kafaları karıştırdı ancak detay vermeyerek "Nesrin evleniyor. Sizden kaçıyor. Gerisini siz bulun" sözleri ile müjdeli bir haberi de paylaşmış oldu.

Nesrin Cavadzade evleniyor mu?

20-10/12/nesr.png

Talat Bulut'un evlilik haberini verdiği Cavadzade geçtiğimiz aylarda "İbrahim Tatlıses'in dediği gibi; 'Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık kardeşim?' Ben de 'Alfa erkeği vardı da biz mi sevmedik?' diyorum. Alfa erkeği yok. O yüzden kalbim boş" ifadelerini kullanmıştı."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin