Nesrin Cavadzade La Casa De Papel için görüşmeye çağırıldı!

Dünyaca ünlü La Casa de Papel dizisine katılacak olan yeni isim Nesrin Cavadzade mi olacak? 35 yaşındaki başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde ekip ile görüşmek üzere yola çıktı!

Nurşah
25 Haziran 2018 - 11:33
Magazin

Yayınlanan 2 sezonu boyunca dizi gündemini altüst eden ve izleyiciden büyük bir beğeni toplayan dizinin üçüncü sezonu büyük bir merakla bekleniyor. 2019 senesinde yayınlanması planlanan La Casa De Papel üçüncü sezonu için kadroya girmesi beklenen yeni isimlerden birisi de Nesrin Cavadzade!

18-06/25/nesrin-cavadzade-la-casa-de-papel.jpg

Nesrin Cavadzade İstanbul mu olacak?

Karakterlerine kod adı olarak Dünya çapında bilinen önemli şehirlerin adlarının verildiği La Casa De Papel dizisine İstanbul karakterinin de katılacağı bir süredir konuşulan bir konuydu. Bu rol için de Nesrin Cavadzade öne çıkan isimler arasında yer alıyordu...

Sonunda müjdeli haber de geldi. 35 yaşındaki güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde La Casa De Papel ekibi ile görüşmek üzere Londra'ya gitti! En son Bizim Hikaye adlı dizide Tülay karakteri ile izleyici karşısına çıkan Cavadzade, ekibe kabul edildiği taktirde İstanbul karakterini canlandıracak...

 18-06/25/nesrin-cavadzade-la-casa-de-papel-istanbul.jpg

Nesrin Cavadzade dizileri

-2007 Yersiz Yurtsuz
-2009 Samanyolu
-2011 Al Yazmalım
-2012 Ağır Roman Yeni Dünya
-2013 Görüş Günü Kadınları
-2016 Kış Güneşi
-2017 Fi
-2017 Bizim Hikaye

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin