Demet Özdemir iddiaları doğruladı!

Geçtiğimiz günlerde kendisi gibi oyuncu sevgilisi Seçkin Özdemir ile el ele görüntülenen Demet Özdemir aşk iddialarını doğruladı!

Nurşah
25 Haziran 2018 - 13:00
Magazin

Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinin çıkışında kendisi gibi oyuncu Seçkin Özdemir ile el ele görüntülenen Demet Özdemir en sonunda aralarındaki aşk iddialarını doğruladı.

18-06/25/demet-ozdemir-seckin-ozdemir.jpg

"Şu an çok mutluyum"

Birliktelik haberlerinin yapılmasının ardından Hürriyet'e konuşan güzel oyuncu Demet Özdemir, "Evet, birlikteyiz. Çok yeni bir şey yaşıyorum. Şu an çok mutluyum" açıklamalarında bulundu...

1992 doğumlu 26 yaşındaki güzel oyuncu önümüzdeki salı günü yani yarın Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Erkenci Kuş adlı romantik komedi dizisinde başrol oynayacak. Bu rolü için oldukça heyecanlı olduğunu belirten Özdemir, dizinin jenerik müziği şarkısını da aldığı şan eğitimlerinin ardından seslendirdi... Büyük bir merakla beklenen dizinin başrolündeki bir diğer isim ise Can Yaman.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin