Gonca Vuslateri: Takiplerinizden çıktım!

31 yaşındaki başarılı oyuncu seçim sonrasında yapılan paylaşımlara bakın ne yorum yaptı...

Nurşah
25 Haziran 2018 - 14:10
Magazin

Gergin geçen bir seçim akşamının sonrasında ünlü isimler de birer birer fikirlerini beyan ettiler... En son Tehlikeli Karım adlı dizide canlandırdığı Derin karakteri ile izlediğimiz başarılı oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaptığı paylaşımla seçim konusundaki düşüncelerini dile getirdi...

18-06/25/gonca-vuslateri-secim-instagram.jpg

Gonca Vuslateri'nin seçim isyanı!

31 yaşındaki güzel oyuncu herkesin görüşüne saygılı olduğunu fakat bu tarz siyasi paylaşımları da görmek istemediğini hikayesinde şu sözleri paylaştı:

Kimsenin siyasi paylaşımını görmek zorunda değilim. Ben saygı duyup yapmıyorsam, sizden de yorumlarınızı özel hayatlarınız gibi kendinize saklamanızı rica ederim. Takiplerinizden çıktım. Arkadaşlığımız bakidir. O sohbeti sıcak kalbi iki göz odalı evimde yeriniz daima vardır. Ama bu tarz özel konularda fikir ayrılıklarına saygı duyulmuyor ne yazık… Ben hiç paylaşım yapmadıysam aynı hukuki saygıyı da beklerim. Gergin bir seçim sonrası her farklı parti insanından gergin şeyler okumak zorunda değilim sevgilerimle

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin