Beyaz Show bitti mi? Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı program devam etmeyecek mi?

1996 senesinden beri bir ekran klasiği haline gelen Beyaz Show devam etmeyecek mi? Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı merak edilen bu soruya açıklık getirdi...

Nurşah
25 Haziran 2018 - 15:12
Magazin

1996 yılının Aralık ayından beri izleyiciden büyük bir beğeni toplayan ve aradan geçen senelerde popülatiresinden hiçbir şey kaybetmeyen sevilen program Beyaz Show'un biteceğine dair haberler, hayranlarını büyük bir üzüntüye boğmuştu. Fakat müjdeli bir haberle karşınızdayız! Kanal D'nin yeni Genel Müdürü Murat Saygı merakla sorulan bu sorulara açıklık getirdi!

18-06/25/beyaz-show-bitti-mi.jpg

Beyaz Show bitti mi?

Hürriyet gazetesi yazarlarından Cengiz Semercioğlu'na konuşan Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı yeni sezonda Kanal D ekranlarının ışıltılı bir dönem yaşayacağını ve Arka Sokaklar'a ek olarak 3-4 tane daha dizi çekeceklerini belirtti...

Murat Saygı'nın röportajının Beyaz Show ile ilgili kısımlarını ise sizlere olduğu gibi aktarıyoruz...

18-06/25/beyaz-show-murat-saygi.jpg

"Beyaz (Öztürk) gibi büyük bir değer var elimde"

Beyaz Show devam edecek mi?

- Beyaz’la devam edeceğiz ama klasik Beyaz Show yapmayacak. Yeni bir format düşünüyoruz. Onun da içine sinen bizim de üzerinde anlaşacağımız yeni bir format olacak.

Yine sohbet, talk show mu olacak?

İnan bakıyoruz. Yarışma da, game şov da olabilir.

Beyaz’ın yeni programı saat kaç gibi yayınlanır, nasıl bir akış var kafanda?

- 23.00’ten geç olmayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin