Erkenci Kuş Zebercet (Cihan Ercan) kimdir?

Erkenci Kuş Zebercet (Cihan Ercan) kimdir? Cihan Ercan dizileri nelerdir?

Nurşah
25 Haziran 2018 - 17:33
Kültür Sanat

Star Tv ekranlarının yarın yayın hayatına başlayacak olan dizisi Erkenci Kuş Zebercet karakterini canlandıran Cihan Ercan kimdir? Oyuncunun şimdiye kadar rol aldığı diziler nelerdir?

18-06/25/erkenci-kus-zebercet.png

Erkenci Kuş Zebercet

Erkenci Kuş Zebercet karakteri uzun süredir Sanem'e (Demet Özdemir) aşıktır. Kendisi her ne kadar Sanem'e olan duygularını belli etse de Sanem'in gönlünden geçen kişi olamamıştır. Annesi Aysun'a oldukça düşkün olan Zebercet oldukça saf ve temiz bir karakter ile karşımıza çıkar.

Zebercet ise kendi ismi değil Sanem'in ona taktığı bir lakaptır ve gerçek ismi Muzaffer'dir. Erkenci Kuş Zebercet karakteri Cihan Ercan tarafından canlandırılmaktadır.

 18-06/25/cihan-ercan-erkenci-kus.jpg

Cihan Ercan kimdir?

25 Mayıs 1984 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Adana kökenlidir. Oyunculuğun yanısıra metin yazarlığı ve seslendirme sanatçılığı yapmaktadır. Profesyonel olarak hentbol ve eskrim sporları ile ilgilenmiştir. Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

 18-06/25/erkenci-kus-zebercet.jpg

İkizler burcu olan oyuncunun kendisine has bir hayran kitlesi oluşturmasını sağlayan yapım ise Leyla ile Mecnun olmuştur. Dizide canlandırdığı Hidayet karakteri ile gönüllere taht kuran Cihan Ercan, ilerleyen senelerde pek çok yapımda kendisini göstermiştir.

No:309 dizisinde şimdiki dizisi Erkenci Kuş'ta da rol alan Demet Özdemir ile beraber çalışmış ve büyük bir beğeni toplamıştır.

18-06/25/cihan-ercan-dizileri.jpg

Cihan Ercan dizileri

-2007 Suç Dosyası
-2009 Komşu Köyün Delisi
-2011 Bir Ömür Yetmez
-2011 Leyla ile Mecnun
-2013 Ben de Özledim
-2016 No:309
-2017 Erkenci Kuş

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin