Nesrin Cavadzade'den Yiğit Özşener'e destek!

Geçtiğimiz akşam yayınlanmaya başlayan Şahane Hayatım dizisinde rol alacak olan oyuncu Nesrin Cavadzade yeni dizisiyle ilgili Yiğit Özşener'in açıklamalarını alıntıladı. Peki Yiğit Özşener ne dedi? Şahane Hayatım dizisi oyuncuları kimlerdir? Şahane Hayatım dizisi konusu nedir? Şahane Hayatım 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Şahane Hayatım dizisi hangi gün başlıyor? Şahane Hayatım Şebnem kimdir? Hilal Altınbilek kimdir? Şahane Hayatım Mesut kimdir? Onur Tuna kimdir? Şahane Hayatım dizisi Onur kimdir? Yiğit Özşener kimdir? Şahane Hayatım'ın Niyazi'si Serkan Keskin kimdir? Şahane Hayatım'ın Melisa'sı kimdir? Nesrin Cavadzade kimdir? Şahane Hayatım Aysel kimdir? Sumru Yavrucuk kimdir?

ozan
02 Kasım 2023 - 09:16
Magazin

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın yer aldığı Şahane Hayatım dün akşam seyirci karşısına çıktı. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Nesrin Cavadzade'nin başrollerinde yer aldığı diziyle ilgili Cavadzade'den bir alıntılama geldi.

Nesrin Cavadzade sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Şahane Hayatım kadrosunda rol arkadaşı olan Yiğit Özşener'in kadın karakterlere yönelik sözlerine ve senaryonun kalitesine ilişkin destek verdi.

İşte o paylaşım...

23-11/02/nesrin.jpg

Yiğit Özşener'in sözleri şöyleydi:

"Dürüst olmak gerekirse, uzun zamandır bir senaryoyu elime alınca önce kadın karakterlere bakıyorum. Çünkü son yıllarda beni en çok rahatsız eden mevzu bu. Son yıllarda kadının kimliksizleştirilmesine, babasının, kocasının, sevgilisinin malı mülkü olarak görülmesine, tüketim objesi olarak algılanmasına hizmet eden çok sayıda senaryo hayata geçiriliyor. Kadın karakterlerin böyle konumlandırılması, erkek karakterlerin yazılışını da etkiliyor. Özellikle televizyon dizilerinin izleyici üzerindeki etkisinin bu kadar güçlü olduğu bir ülkede, yaptığımız işi sadece bir eğlence aracı olarak görmenin doğru olmadığına inanıyorum. Zaten sözleşmelerimde kadına psikolojik ve fiziksel şiddet içeren sahnelerde yer almayacağıma dair bir madde oluyor. Şahane Hayatım’ın senaryosunu okuduğumda, böyle kaygılar taşımayacağım bir hikaye olması beni rahatlattı. Bir anlamda çölde vaha bulmuş gibi oldum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin