Sibel Karagöl
08 Şubat 2017 - 21:32
Gündem

Dünyanın lider online yayın platformu olan Netflix, ITV Inter Medya ile yaptığı anlaşma sonucunda dört Türk dizisinin yayın hakkını satın alarak bünyesine kattı.

Netflix Türkiye'de hali hazırda bünyesinde bulunan Türk yapımları arasında; Leyla ile Mecnun, Suskunlar, Karadayı, Ezel, Kurt Seyit ve Şura,  Yeter, Gönülçelen, Kertenkele,, Aşk Yeniden, O Hayat Benim, Kiraz Mevsimi, Diriliş Ertuğrul, Flinta Kırgın Çiçekler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlarda fırtına gibi esen yayın hayatına devam eden diziler ile geçmiş sezonlara bomba gibi düşmüş diziler yer alıyor.

 17-02/08/netf.jpg

Yerli dizi listesini genişletme kararı alan Netflix, yayınladığı diziler bünyesine bir döneme damga vurmuş 4 Türk dizisini daha dahil etti. Alınan diziler ise Kara Para Aşk (Black Money Love), 20 Dakika (20 Minutes), Yer Gök Aşk (Love is in the Air) ile Behzat Ç (Behzat C) oldu.

Online yayın sektörünün lider markası Netflix, Eylül ayından bu yana Türkiye’de de hizmet veriyor. Ve her geçen gün bünyesine yeni dizi ve filmleri eklemeye devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin