Netflix animasyon dizisi Chip ve Potato 3. sezonda neler olacak?

Animasyon dizisi "Chip ve Potato (Chip and Potato)" 3. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi. Yeni sezon konusu, tanıtım videosu ve bölüm bilgileri yazımızda...

Animasyon dizisi "Chip ve Potato" yeni bölümleriyle geri döndü!

Sevimli köpüş Chip'in, bir fare olan gizli arkadaşı Potato'nun yardımıyla anaokuluna başlamasını, yeni arkadaşlar edinmesini ve yeni şeyler denemesini konu edinen çocuklara yönelik animasyon dizisi "Chip ve Potato (Chip and Potato)" 3. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi.

İlk iki sezonu 10 bölümden oluşan dizinin 08 Mart 2022 Salı tarihinden itibaren takip edilebilen yeni sezonu 6 bölümden oluşuyor.

CHIP VE POTATO 3. SEZON KONUSU

Peki, Chip ve Potato'nun yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Yeni sezonda; gizli dostu Potato'nun yardımıyla bu kocaman dünya hakkında her gün yeni bir şey öğrenen Chip'in ilk saç kesimine, ilk uçak yolculuğuna ve çok daha fazlasına tanıklık ediyoruz.

22-03/23/chip-ve-potato-foto2.jpeg

CHIP VE POTATO 3. SEZON BÖLÜMLERİ

Sezonun, süreleri 24 ila 25 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 3. Sezon 1. Bölüm: "Chip Panayıra Gidiyor / Chip Yeni Öğretmeniyle Tanışıyor" (25 dk.)
- 3. Sezon 2. Bölüm: "Chip ve Glenda / Chip Piknikte Herkesi Eğlendiriyor" (25 dk.)
- 3. Sezon 3. Bölüm: "Chip'in Saç Kesimi / Chip'in Tişört Sevgisi" (25 dk.)
- 3. Sezon 4. Bölüm: "Tot'un Yeni Yatağı / Chip Pasta Yapıyor" (24 dk.)
- 3. Sezon 5. Bölüm: "Kevin Kalmaya Geliyor / Tot'un İlk Doğum Günü" (24 dk.)
- 3. Sezon 6. Bölüm: "Chip ve Potato: Chip Uçağa Biniyor" (24 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; Mutlu Kasaba Panayırı'nda eğlence ve macera dolu anlar yaşayan Chip ve arkadaşları önemli dersler de alırken; okulda Bay Diggerty'nin yerine başka bir öğretmen geliyor.

WildBrain Studios & Darrall Macqueen ortak yapımcılığında hazırlanan Chip ve Potato'nun seslendirme kadrosunda Abigail Journey Oliver, Andrea Libman, Briana Buckmaster, Brian Dobson, Chance Hurstfield, Dominic Good, Christina Jastrzembska, Evan Byarushengo, Scotia Anderson, Emma Jayne Maas, Alessandro Juliani gibi isimler yer alıyor.

22-03/23/chip-ve-potato-poster.jpeg

Billy Macqueen, Catherine Williams & Maddy Darrall'dan oluşan bir ekibin elinden çıkan dizinin yeni sezon tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Chip and Potato" (Netflix) 3. Sezon Klip:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin