Netflix bilim kurgu macera filmi The Adam Project hakkında bilinmesi gerekenler!

Shawn Levy imzalı bilim kurgu macerası "The Adam Project" Netflix'te yayına girdi. Ryan Reynolds'lı filmin konusu, Türkçe alt yazılı fragmanı, oyuncuları ve çekim bilgileri...

Zaman uçup gidiyor...

Gerçek kahraman filminin yönetmeni, yıldızı ve yapımcılarından... Shawn Levy imzalı bilim kurgu macerası "The Adam Project" Netflix platformunda bugün yayına girdi.

11 Mart 2022 Cuma tarihinden itibaren izlenebilen filmin süresi 1 saat 46 dakika.

THE ADAM PROJECT NASIL BİR FİLM?

Peki; Ryan Reynolds, Zoe Saldaña, Mark Ruffalo ve Jennifer Garner'ı başrollerde izlediğimiz filmin konusu ne?

Film kısaca; zamanda yolculuk eden bir pilotun, kendi genç hâli ve o zamanlar hâlâ hayatta olan babasıyla iş birliği yaparak geçmişiyle hesaplaşmanın ve geleceği kurtarmanın peşinde olmasını konu ediniyor.

Zamanda yolculuk ederken kazara 2022 yılına zorunlu iniş yapan savaş pilotu Adam Reed, kendi 12 yaşındaki hâliyle iş birliği yaparak geleceği kurtarmaya çalışacaktır.

22-03/11/the-adam-project-konusu.jpeg

İlk olarak T.S. Nowlin'ın yazarlığıyla 2012 yılında Our Name Is Adam ismiyle duyurulan proje ile Paramount Pictures ilgilenmiş ve başrol olarak Tom Cruise düşünülmüştü. Uzun süredir askıya alınan proje, Temmuz 2020'de Netflix'e taşınarak yeniden can bulmuştu.

"THE ADAM PROJECT" OYUNCU KADROSU

Yönetmen Shawn Levy'nin Free Guy'ın (2021) ardından Ryan Reynolds ile beraber çalıştığı ikinci film projesi olma özelliğini taşıyan The Adam Project'in oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Ryan Reynolds (Adam Reed)
- Walker Scobell (Genç Adam Reed)
- Mark Ruffalo (Louis Reed)
- Jennifer Garner (Ellie Reed)
- Catherine Keener (Maya Sorian)
- Zoe Saldaña (Laura)
- Alex Mallari Jr. (Christos)
- Braxton Bjerken (Ray)
- Kasra Wong (Chuck)
- Esther Ming Li (Sophie)

22-03/11/the-adam-project-film.jpeg

21 Laps Entertainment, Maximum Effort & Skydance Media iş birliğiyle hazırlanan filmin yazar ekibi Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett, Mark Levin'den oluşuyor.

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri Kasım 2020 ile Mart 2021 tarihleri arasında Vancouver, Britanya Kolumbiyası, Kanada'da gerçekleştirilen filmin Türkçe alt yazılı fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

22-03/11/the-adam-project-poster.jpeg

"The Adam Project" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin